InnovationScreen

Advantive heeft voor organisaties een slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing ontwikkeld: InnovationScreen. InnovationScreen ondersteunt je op een pragmatische manier bij het informeren en motiveren van je medewerkers. Bovendien biedt het je een aantrekkelijke manier om bezoekers te ontvangen en te informeren over je bedrijf.

InnovationScreen: narrowcasting binnen jouw organisatie

InnovationScreen is gebaseerd op Microsoft technologie. Content (van externe bronnen) wordt centraal beheerd in je SharePoint omgeving en gepubliceerd op schermen. Het is een add-on voor organisaties die werken met SharePoint. Werk je niet met SharePoint? Dan bieden we  je een oplossing door het meeleveren van SharePoint Foundation, waaraan geen SharePoint licentiekosten verbonden zijn.

Corporate TV kanaal

De laatste jaren heeft een grote verschuiving plaatsgevonden in de manier om content op een aansprekende wijze te presenteren. De aanvullende modules van InnovationScreen zijn volledig op de nieuwe beeldcultuur gericht. Door middel van onze streamingmodule kun je HD video op je netwerk tonen. Je kunt jaarcijfers presenteren, social media integreren, branchegeoriënteerde TV zenders uitzenden, een sportuitzending of een bedrijfsfilm tonen. Je beschikt als het ware over een corporate TV kanaal.

Advantive InnovationScreen narrowcasting
Narrowcasting op kantoor: twitterfeed en vergaderkameroverzicht

Intranet bezoek stimuleren

InnovationScreen stimuleert het Intranet bezoek. Medewerkers lezen de headlines van actuele nieuwsitems in de coffee corner en worden getriggerd om het volledige artikel op het Intranet na te lezen. Medewerkers zonder kantoor- of automatiseringsplek voorzie je automatisch van nieuwsfeiten via de optie kabelkrant, vergelijkbaar met teletekst.

InnovationScreen is een schaalbare oplossing. Of je nu wilt communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers. Het werkt eenvoudig en snel.
Maak een afspraak

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

OctoPoint

Advantive OctoPoint helpt je bij het up-to-date houden van data in je SharePoint omgeving. Het is een handige tool voor vrijwel iedere SharePoint organisatie.

Lees meer >

SharePoint Explorer

Met de SharePoint Explorer van Advantive kun je profiteren van alle vertrouwde voordelen en het gebruiksgemak van de Windows Verkenner.

Lees meer >

SmartMe

SmartMe is een complete app voor corporate communicatie en online samenwerking. SmartMe stimuleert betrokkenheid, kennisdeling en productiviteit binnen jouw organisatie.

Lees meer >