1uur.nu

Waarom 1uur.nu?

In de snel veranderende wereld van ICT is het accepteren en omarmen van nieuwe technologieën, oftewel adoptie, een cruciaal onderdeel voor succes. Bij Advantive zijn we erg trots op onze samenwerking met 1uur.nu, die gespecialiseerd zijn in het stimuleren van deze adoptie.

Dankzij onze samenwerking kunnen we onze klanten helpen om het maximale uit de Microsoft cloud te halen. Bij Advantive leveren we de technische expertise en oplossingen, terwijl 1uur.nu ervoor zorgt dat deze technologieën ook echt in gebruik worden genomen. Op deze manier combineren we het beste van twee werelden.

De voordelen van 1uur.nu:

  • Optimaal benutten van technologie.
  • Heldere communicatie rondom veranderingen.
  • Verhoogde productiviteit.
  • Betrokkenheid van medewerkers is hoog.
  • Adoptieplan op maat gemaakt.

Wat doet 1uur.nu?

1uur.nu is gespecialiseerd in het verhogen van de productiviteit en acceptatie van nieuwe technologie binnen organisaties. Ze stellen mensen centraal in technologische transformaties, waarbij ze erop gericht zijn om ervoor te zorgen dat ICT-implementaties niet alleen technisch succesvol zijn, maar ook volledig worden geaccepteerd door alle medewerkers.

Het team van 1uur.nu begrijpt dat technologische veranderingen weerstand kunnen veroorzaken bij medewerkers. Daarom hanteren ze een empathische, doelgerichte en inclusieve aanpak, gericht op het begrijpen en aanpakken van de zorgen van de medewerkers. Dit resulteert in een soepelere overgang, minder weerstand en een open pad voor innovatie.

Ons partnership met 1uur.nu.

De samenwerking tussen Advantive en 1uur.nu combineert twee bedrijven met complementaire vaardigheden. Terwijl Advantive zorgt voor technische expertise en ICT-oplossingen, zorgt 1uur.nu ervoor dat deze oplossingen worden geaccepteerd en effectief gebruikt. Dit resulteert in een succesvolle technologische transformatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Hoe pakt 1uur.nu adoptietrajecten aan?

Bij 1uur.nu geloven ze in een holistische benadering van technologische acceptatie. De strategie van 1uur.nu bestaat uit vier essentiële componenten: bewustwording, training, begeleiding en evaluatie. Deze geïntegreerde strategieën zorgen ervoor dat alle aspecten van technologische verandering worden aangepakt.

  • Bewustwording: Ze beginnen met het bevorderen van bewustzijn over de nieuwe technologie en de voordelen die deze biedt. Dit helpt de basis te leggen voor acceptatie en maakt de weg vrij voor effectieve training en begeleiding.
  • Training: 1uur.nu biedt aangepaste trainingen aan, gericht op de specifieke behoeften van elke organisatie. Trainingen worden ontworpen om technische vaardigheden te verbeteren en medewerkers vertrouwen te geven in nieuwe technologieën.
  • Begeleiding: Naast training biedt 1uur.nu ook begeleiding om ervoor te zorgen dat de overgang naar de nieuwe technologie zo soepel mogelijk verloopt. Ze zijn er om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich comfortabel voelen met de nieuwe systemen.
  • Evaluatie: Om de effectiviteit van hun interventies te verbeteren, meet 1uur.nu regelmatig de tevredenheid van de medewerkers.
Adoptie en change
Adoptie-foto-3-kader

Meer weten over onze samenwerking?

Wil je meer informatie over onze samenwerking en wat we kunnen betekenen op gebied van adoptie? 

Laat het ons weten! We bieden je graag inspiratie en delen onze ervaringen met je.

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.