Microsoft Cloud licenties nodig?

Wij vinden het belangrijk, dat je als organisatie kiest voor de licentievorm die bij je past. Met de Microsoft cloud licentie checklist kun je zelf bepalen wat belangrijk is voor jouw organisatie.

Lees meer >

Office 365 en doorzoekbare PDF's

In deze blog wordt uitgelegd hoe je doorzoekbare PDF's in Office 365 en SharePoint maakt met Aquaforest Searchlight software.

Lees meer >

Hybride IT-beheer in de Cloud

Nieuwe vormen van leren en doceren vragen veel van je IT-omgeving. Hoe beheer je slim je on-premises en cloudomgeving? Dit stappenplan biedt het onderwijs inspiratie voor hybride IT-beheer in de Cloud.

Lees meer >

Office 365 verschillende versies

Verschillende Office 365 versies binnen 1 tenant beïnvloeden gebruikerservaring en beheer. Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Lees meer >

Grip op je Microsoft licenties

Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je licentiekosten. Advantive biedt je Microsoft licenties in een flexibel, maandelijks abonnement. Alle voordelen zijn voor je op een rij gezet.

Lees meer >

Skype: Het nieuwe communiceren

Skype for Business is een goede katalysator voor het nieuwe communiceren: betere bereikbaarheid medewerkers, ondersteunt het nieuwe werken, kennisdeling en samenwerking.

Lees meer >

Het verbindend vermogen van ICT

Veel organisaties worstelen met het vraagstuk: waar wordt welke informatie opgeslagen, wie is de eigenaar en hoe wordt het beheerd? Uitgangspunt is dat ICT ondersteunend werkt voor een organisatie.

Lees meer >

Azure Information Protection

In deze blog maak je kennis met Azure Information Protection en lees je hoe je Office 365 documenten met gevoelige informatie beter kunt beveiligen.

Lees meer >

Skype in het onderwijs

Studeren en doceren gebeurt steeds meer hybride: op locatie en online. Hoe organiseer je met Skype communicatie 2.0 in het onderwijs?

Lees meer >

PowerShell en IT-beheer

Met Microsoft PowerShell kun je scripts maken en complexe handelingen automatiseren. In deze blog maak je kennis met het maken van scripts en de voordelen.

Lees meer >

E-mailarchivering in Office 365

Slim archiveren van zakelijke e-mails? Blog over de voor- en nadelen van het archiveren van e-mails in Office 365 met Exchange Online Archiving.

Lees meer >

Microsoft Azure: klik aan, klik uit!

Wil je voor je datacenter naar gebruik betalen? In deze blog lees je meer over hoe het pay-per-use principe van Microsoft Azure werkt.

Lees meer >

Office 365 security tips

Met enkele aanpassingen van de standaard ingebouwde security opties in Office 365 kun je een betere beveiligingsgraad realiseren. In deze blog geef ik security tips voor Office 365.

Lees meer >

Stappenplan Microsoft Azure

Ben je van plan om naar Microsoft Azure te migreren? Dit stappenplan helpt je bij het aanwakkeren van de passie voor Microsoft Azure binnen je organisatie.

Lees meer >

Data Loss Prevention in Office 365

Hoe kun je als organisatie voorkomen dat bedrijfsgevoelige informatie per e-mail wordt verstuurd? Data Loss Prevention in Office 365 helpt je je securityniveau te verhogen.

Lees meer >

Stappenplan succes intranet

Het intranet is flink in ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je collega's het intranet echt gaan gebruiken? Dit stappenplan geeft je 5 tips voor een succesvol(ler) intranet.

Lees meer >

IT-innovatie in het onderwijs

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Hoe maakt u als onderwijsinstelling nu slimme keuzes? In deze blog wijs ik u op vijf aandachtspunten voor IT-innovatie in het onderwijs.

Lees meer >

Office 365 Secure Score

Security in Office 365 is vrij complex. Met Secure Score kun je zien wat jouw beveiligingsniveau is en wat je kunt doen om de beveiliging te verbeteren.

Lees meer >

Slimmer (samen)werken met Skype

Skype for Business maakt de belofte van slimmer (samen)werken echt waar. In deze blog benoem ik een aantal mogelijkheden van Skype for Business, die uw dagelijkse werk efficiënter, slimmer en leuker maken.

Lees meer >

Terugblik WPC 2016

Wat zijn laatste Microsoft trends en ontwikkelingen? Blog met highlights van het Microsoft Worldwide Partner Conference 2016: digitale transformatie, innovatie en security.

Lees meer >

Security zakelijk e-mailverkeer

Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met aanvallen via malware en virussen. Met Advanted Threat Protection kun je zakelijk e-mailverkeer beter beveiligen.

Lees meer >