19 januari 2017

Grip op je Microsoft licenties met Microsoft CSP

Als organisatie wil je optimaal profiteren van de Cloud. Dit begint al op licentiegebied. Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je kosten voor Microsoft licenties. Dit maken we voor je mogelijk. Wij bieden je Microsoft Office 365, Azure en Enterpise Mobility + Security (EMS) licenties in een flexibele, maandelijkse abonnementsvorm.

Cloud Solution Provider

Advantive is tier 1 Microsoft Cloud Solution Provider. Dit betekent dat je bij ons terechtkunt voor Microsoft licentie-advies, -aanschaf, -implementatie en -beheer.

Alle Microsoft cloudabonnementen bieden we je in een maandelijkse abonnementsvorm tegen gunstige voorwaarden en voor een scherpe prijs. De facturatie loopt direct via Advantive.

Bovendien kunnen we de cloudabonnementen snel voor je activeren en indien nodig verlengen. Er geldt geen minimale afnameverplichting. Maandelijks kunnen we de aantallen van je cloudabonnement(en) aanpassen, zowel naar boven als naar beneden. Hierdoor betaal je alleen voor hetgeen dat je daadwerkelijk nodig hebt.

Grip op je Microsoft licenties

Je houdt controle en overzicht over je Microsoft licenties. In vergelijking tot een Microsoft Enterprise Agreement biedt CSP je meer inzicht en grip op je Microsoft licenties. Bovendien is CSP een goed alternatief voor het afgeschafte Microsoft Products and Services Agreement (MPSA) voor Microsoft Azure licenties.

Advantive Managed Services

De snelheid van nieuwe technologieën vraagt om up-to-date kennis. Het uitbesteden van IT-beheer is vaak een logische stap voor veel organisaties. Advantive laat je profiteren van de voordelen van CSP in combinatie met innovatief beheer van jouw IT-omgeving. Afhankelijk van je eisen en wensen variëren onze managed services diensten van een servicedesk tot het volledig ontzorgen op basis van monitoring, technisch en functioneel beheer. We kijken samen wat het beste bij jouw organisatie past.

Alle CSP voordelen op een rij:

  • Alle cloud-abonnementen in een maandelijkse abonnementsvorm tegen gunstige voorwaarden en voor een scherpe prijs.
  • Je betaalt alleen voor hetgeen er wordt gebruikt.
  • De (cloud)oplossingen zijn direct beschikbaar.
  • Flexibel in hoeveel en welke licenties je afneemt.
  • Facturatie rechtstreeks via Advantive.
  • Eén aanspreekpunt voor al je Microsoft licentie vragen.
Meer informatie

Meer inspiratie

<
>

Azure VM’s automatisch uitzetten

In deze Advantive blog lees je hoe je met Azure Automation en PowerShell Runbook-scripts je Azure VM’s uitzet. Resultaat is kostenbesparingen realiseren.

Lees meer >

Security reikt verder dan de GDPR

De nieuwe privacywet vraagt om een goede security aanpak voor Office 365. Maar security reikt verder dan de GDPR. Hoe ga je er slim mee om? Lees verder voor tips.

Lees meer >

SharePoint jouw twaalfde man

Kies je voor SharePoint, dan krijg je automatisch een veelvoud aan mogelijkheden cadeau. Hoe zorg je er nu voor dat SharePoint jouw twaalfde man wordt?

Lees meer >