Seminar: Mijn moderne werkplek

Donderdagmiddag 23 november a.s. vindt het seminar ‘Mijn moderne werkplek’ plaats. In twee uur tijd bieden we je inspiratie om jouw moderne werkplek te realiseren. We laten je zien hoe je altijd, overal en op ieder device kunt werken. En dit ook nog op een veilige en beheersbare manier.

Jouw moderne werkplek

Digitale transformatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Met de moderne werkplek ondersteun je je medewerkers om maximaal productief te zijn, een goede balans tussen werk en privé te vinden en met plezier te werken. Dit kan betekenen, dat er verschillende werkplekken nodig zijn om jouw organisatie optimaal te laten werken. En dat kan!

Beheer en beveiliging van de moderne werkplek

Maar hoe zorg je dat iedereen succesvol werkt met zijn/haar moderne werkplek? En hoe houd je de werkplekken up-to-date en hoe beveilig je de werkplek tegen datalekken en virussen? Ook de adoptie, het beheer en de beveiliging van de moderne werkplek komen deze middag aan bod. Het is een interactief seminar met ruimte voor jouw vragen.

De middag sluiten we af met een netwerkborrel.

Wat levert het je op?

  • Kennis van de moderne werkplek en de verschillende mogelijkheden
  • Aandachtspunten voor beheer
  • Meer grip op de security
  • GDPR
  • Tips voor een succesvolle inzet van de moderne werkplek door medewerkers
  • Netwerkmoment

Programma

13.30 uur Ontvangst met koffie/thee en vlaai
14.00 uur Opening / welkom
14.15 uur Introductie Mijn moderne werkplek
15.00 uur Pauze
15.15 uur Mijn moderne werkplek in de praktijk
15.45 uur Samenvatting en vragen
16.00 uur Netwerkborrel

Locatie

Advantive, Schoutlaan 24, 6002 EA Weert

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan voor het ‘Mijn moderne werkplek’ seminar. Deelname is uitsluitend bedoeld voor (toekomstige) klanten en relaties. Gaat het je niet lukken om het seminar bij te wonen? Laat het ons weten. We nemen persoonlijk contact met je op om je bij te praten over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Inschrijven

Meer inspiratie

<
>

Slimmer (samen)werken met Skype

Skype for Business maakt de belofte van slimmer (samen)werken echt waar. In deze blog benoem ik een aantal mogelijkheden van Skype for Business, die uw dagelijkse werk efficiënter, slimmer en leuker maken.

Lees meer >

Het verbindend vermogen van ICT

Veel organisaties worstelen met het vraagstuk: waar wordt welke informatie opgeslagen, wie is de eigenaar en hoe wordt het beheerd? Uitgangspunt is dat ICT ondersteunend werkt voor een organisatie.

Lees meer >

Grip op je Microsoft licenties

Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je licentiekosten. Advantive biedt je Microsoft licenties in een flexibel, maandelijks abonnement. Alle voordelen zijn voor je op een rij gezet.

Lees meer >