9 juli 2020
Advantive breidt haar dienstverlening uit met Security Operations Center-as-a-Service. Met deze uitbreiding kunnen organisaties het security beheer en monitoring van hun Microsoft omgeving voor een vast bedrag per maand aan gecertificeerde Microsoft specialisten uitbesteden. 
Lees meer >
7 juli 2020
Advantive heeft deelgenomen aan het Azure Hero Programma van ALSO en is tot winnaar van het programma benoemd.
Lees meer >
1 juli 2020
Met Ichicraft Widgets worden de opties van SharePoint en Microsoft Teams nog verder uitgebreid. Daarnaast draagt Ichicraft Widgets direct bij aan het succes van het intranet of de inzet van Microsoft Teams.
Lees meer >
16 juni 2020
Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg kiest ervoor om haar ICT-infrastructuur en het beheer daarvan uit te besteden aan Advantive.
Lees meer >
9 juni 2020
Met WorkPoint biedt Advantive organisaties een complete oplossing voor documentbeheer, projectmanagement en zaakgericht werken op basis van Office 365.
Lees meer >
3 juni 2020
Microsoft 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Lees in deze update meer over Microsoft Teams, Project Cortex en Fluid Framework.
Lees meer >
11 mei 2020
Microsoft 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Lees in deze update meer over SharePoint, Yammer en Microsoft Teams.
Lees meer >
31 maart 2020
Advantive heeft maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de continuïteit te waarborgen.
Lees meer >
19 maart 2020
Tijdens de coronacrisis gaat het onderwijs van VISTA college voor ruim 17.000 studenten gewoon door.
Lees meer >
22 oktober 2019
Microsoft 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Lees in deze update meer over Windows Virtual Desktop, Microsoft Teams en security.
Lees meer >
14 oktober 2019
Advantive en Nintex sluiten een partnership. Nintex is de wereldwijde standaard voor procesmanagement en automatisering. Met behulp van het Nintex platform is Advantive in staat om bedrijfsprocessen te beheren, automatiseren en optimaliseren.
Lees meer >
16 september 2019
ICT-dienstverlener Advantive en Quest sluiten een partnership. Quest is leverancier van software voor het beheer en beveiliging van data. Met de oplossingen van Quest breidt Advantive haar dienstverlening verder uit.
Lees meer >
5 september 2019
ICT-dienstverlener Advantive steunt Stichting WensAmbulance Brabant met een donatie van 15.000 euro. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van Advantive in Weert heeft Stichting WensAmbulance Brabant een cheque overhandigd gekregen.
Lees meer >
2 september 2019
Jan Groenen, algemeen directeur van Advantive, draagt per 1 september 2019 het stokje over aan Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven. Beide directieleden nemen de algemene directietaken van Jan over. Jan blijft als adviseur aan Advantive verbonden.
Lees meer >
30 augustus 2019
Advantive heeft deze zomer haar Microsoft Gold partner status verder uitgebreid. De huidige Microsoft certificeringen zijn uitgebreid met een Microsoft Gold certificering voor Data Analytics. Met het behalen van deze certificeringen laat Advantive zien aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Microsoft...
Lees meer >
22 augustus 2019
Microsoft 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Deze zomer hebben we twee updates. Lees de tweede update met nieuwe security en SharePoint mogelijkheden!
Lees meer >
15 augustus 2019
We delen op regelmatige basis de belangrijkste highlights in een Microsoft 365 update met je. Deze zomer hebben we veel Microsoft 365 nieuws voor je verzameld. We hebben er dan ook twee delen van gemaakt. In dit eerste deel staan een aantal mooie nieuwe features centraal. 
Lees meer >
12 januari 2017
Cloudabonnementen van Microsoft kun je rechtstreeks bij Advantive aanschaffen incl. advies, implementatie en/of beheer.
Lees meer >
7 april 2020
Office 365 wordt vanaf 21 april 2020 Microsoft 365. We hebben voor je inzichtelijk gemaakt wat er wel en wat er niet gaat veranderen.
Lees meer >