Advantive benoemd tot Valo Premium Partner

Advantive is door Valo benoemd tot Valo Premium Partner. De premium status is de hoogst haalbare status in het Valo Partnerprogramma. Hiermee behoort Advantive tot de top 20 best presterende partners wereldwijd.

Valo kent de Valo Premium status toe aan partners met:

  • Een bewezen commercieel succes
  • Hoge klanttevredenheid
  • Hoge productexpertise
  • Een grote Valo klantenkring

Jan Groenen, algemeen directeur van Advantive: We zijn super trots op de benoeming tot Valo Premium Partner. In november 2017 zijn we Valo partner geworden. Het afgelopen jaar heeft het Advantive team met veel enthousiasme en passie Valo Intranet geïntroduceerd bij een groot aantal klanten. We ondersteunen onze klanten volledig: van design en inrichting tot aan adoptie, implementatie en beheer. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en door Valo. Deze benoeming is een compliment voor onze collega’s én Valo klanten!”

“We feliciteren Advantive met het welverdiende succes. Het worden van Valo Premium Partner vereist een aanzienlijke hoeveelheid inspanningen en bewijst dat de partner zeer succesvol is in het leveren van Valo Intranet oplossingen. Advantive heeft alles in huis om onze klanten de gewenste ondersteuning te bieden om Valo Intranet succesvol in te zetten”, zegt Jari Pullinen, Vice President van Valo Intranet.

Valo Contributor of the Year Award

In mei 2018 heeft Advantive collega Erwin Verlinden de Valo Contributor of Year Award ontvangen. Hij heeft deze award gekregen voor zijn significante bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Valo Intranet door het continu geven feedback en door het delen van innovatie-ideeën. Deze inzet heeft Erwin en de rest van het Advantive team uiteraard voortgezet. Dit heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan het ontvangen van de Valo premium partner status.

Maak kennis met Valo Intranet

Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong. Het helpt je om de medewerkersbetrokkenheid, efficiency en kennisdeling in je organisatie te verhogen.

Valo Premium Partner

Gratis demo

Meer inspiratie
Microsoft Ignite vindt van 25 t/m 29 sept 2017 plaats. In deze blog lees je de highlights van dag 2: Windows Autopilot, OneDrive en dataopslag.Lees meer ›
Met de ransomware-aanval WannaCry wordt het gevaar van ransomware meer dan duidelijk. Hoe kun je nu voorkomen dat jouw IT-omgeving wordt besmet?Lees meer ›
De jeugd is de toekomst. Maar hoe bepalen we nu wat voor de jeugd de toekomst is? Sluit het huidige schoolsysteem nog wel goed aan op de leerbehoeften van leerlingen? In deze blog nemen weje mee in de veranderingen in het onderwijs en de rol van technologie.Lees meer ›