Advantive collega Rick Van Rousselt is benoemd tot MVP

Weert (NL) / Maasmechelen (BE), 6 april 2017 – Sinds 1 april 2017 is Rick Van Rousselt, Managing Consultant bij Advantive, benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Office Servers & Services. Rick heeft de MVP-status verkregen dankzij zijn excellente kennis van Office 365 / SharePoint en zijn enthousiaste manier van kennis delen met de Office 365 community.

MVP-titel

“Rick heeft zich de afgelopen jaren verdiept in Office 365 en SharePoint en zijn kennis continu met vakgenoten gedeeld. Dit doet hij altijd met veel passie en plezier. Daarnaast is Rick sinds maart dit jaar ook actief als bestuurslid van de Belux Information Worker User Group (BIWUG). De MVP-titel heeft Rick dan ook dubbel en dik verdiend”, zegt Yves Vuurstaek, zaakvoerder van Advantive België.

Kennis delen met Microsoft community

De MVP-titel wordt door Microsoft toegekend aan een selecte groep IT-specialisten. Voorwaarde is dat de IT-specialist beschikt over buitengewone kennis van en praktijkervaring met Microsoft solutions. Bovendien moet de IT-specialist deze kennis weer met de Microsoft community delen. Rick spreekt regelmatig op diverse events en seminars, zoals Office 365 Engage. Ook blogt hij op persoonlijke titel over SharePoint, Office 365 en de Cloud.

Meer nieuws

<
>

My Intranet offers business organizations a platform for interactive collaboration and communication

IT Service provider Advantive offers an ease-of-use platform with its new standard intranet solution. My Intranet facilitates communication and collaboration in a digital workplace.

Lees meer >

Advantive Cloud Solution Provider

Cloudabonnementen van Microsoft kun je rechtstreeks bij Advantive aanschaffen incl. advies, implementatie en/of beheer.

Lees meer >

Security en Office 365

Microsoft breidt continu de security opties uit. Advantive helpt je de beveiliging van Office 365 te vergroten. Van het beveiligen van e-mail tot aan het voorkomen van datalekken.

Lees meer >