27 september 2016

Advantive is benoemd tot Sharegate Premium partner

Advantive is recent benoemd tot Sharegate Premium partner. Advantive is één van de weinige Premium partners in de Benelux en beschikt over ruime kennis en ervaring. Het partnership bestaat uit een nauwe samenwerking met het Sharegate team. Hierdoor is Advantive direct op de hoogte van nieuwe functionaliteit en updates.

Migratietool voor SharePoint

“Als dé SharePoint expert adviseren en begeleiden wij onze klanten bij het design van de meest optimale SharePoint informatiearchitectuur. De Sharegate migratietools geven ons de mogelijkheid om snel, gemakkelijk én goedkoop bestaande informatie te migreren naar SharePoint”,  zegt Joep Fijen, commercieel directeur van Advantive B.V.

“Volgens Advantive gaan informatiearchitectuur en governance hand in hand. Organisaties hebben te maken met steeds veranderende omstandigheden. Het SharePoint platform moet daarom dynamisch en betrouwbaar zijn. Met de management tools behouden organisaties de controle over en het overzicht op hun SharePoint omgeving.”

Sharegate is een toonaangevend softwarebedrijf. Het biedt innovatieve migratie- en managementoplossingen voor SharePoint en Office 365. De inzet van de tools vereenvoudigt en versnelt complexe migratietrajecten.

Meer nieuws
Advantive heeft de NEN 4400-1:2010 certificering / SNA-Keurmerk verkregen en voldoet aan de eisen voor registratie in het Register Normering Arbeid.Lees meer ›
Met ingang van 27 oktober 2017 heeft er bij Advantive een directiewijziging plaatsgevonden. Lees meer ›
Valo Modern bestaat nu 6 maanden. Deze maand heeft Valo Intranet de Valo Modern Release 1.3 uitgerold. Deze release bevat nieuwe features om de betrokkenheid van gebruikers verder te vergroten. We delen de nieuwe mogelijkheden met je.Lees meer ›