27 september 2016

Advantive is benoemd tot Sharegate Premium partner

Advantive is recent benoemd tot Sharegate Premium partner. Advantive is één van de weinige Premium partners in de Benelux en beschikt over ruime kennis en ervaring. Het partnership bestaat uit een nauwe samenwerking met het Sharegate team. Hierdoor is Advantive direct op de hoogte van nieuwe functionaliteit en updates.

Migratietool voor SharePoint

“Als dé SharePoint expert adviseren en begeleiden wij onze klanten bij het design van de meest optimale SharePoint informatiearchitectuur. De Sharegate migratietools geven ons de mogelijkheid om snel, gemakkelijk én goedkoop bestaande informatie te migreren naar SharePoint”,  zegt Joep Fijen, commercieel directeur van Advantive B.V.

“Volgens Advantive gaan informatiearchitectuur en governance hand in hand. Organisaties hebben te maken met steeds veranderende omstandigheden. Het SharePoint platform moet daarom dynamisch en betrouwbaar zijn. Met de management tools behouden organisaties de controle over en het overzicht op hun SharePoint omgeving.”

Sharegate is een toonaangevend softwarebedrijf. Het biedt innovatieve migratie- en managementoplossingen voor SharePoint en Office 365. De inzet van de tools vereenvoudigt en versnelt complexe migratietrajecten.

Meer nieuws
Advantive bestaat 12 1/2 jaar. Sinds de oprichting is de ICT-dienstverlener uitgegroeid tot toonaangevende Microsoft partner in Zuid-Nederland en België.Lees meer ›
Security mogelijkheden Office 365 uitgebreid met Office 365 Threat Intelligence: vergroot de veiligheid van Office 365 plus bescherming tegen bedreigingen.Lees meer ›
Met ingang van 27 oktober 2017 heeft er bij Advantive een directiewijziging plaatsgevonden. Lees meer ›