Advantive wint aanbesteding Sportbedrijf Arnhem B.V.

Weert, 7 juni 2018 – De meervoudig onderhandse aanbesteding ‘Implementatie en levering ICT-infrastructuur’ is gegund aan Advantive. De inschrijving van de ICT-dienstverlener is met de beste prijs-kwaliteitverhouding beoordeeld. In het beoogde partnership zullen Advantive en Sportbedrijf Arnhem B.V. gezamenlijk deze nieuwe infrastructuur verwezenlijken.

De ambitie van Sportbedrijf Arnhem B.V. is om tot de beste sportbedrijven van Nederland te behoren. Daarnaast is het bereiken van organisatorische effectiviteit en efficiency een te behalen doel. Een flexibele ICT-infrastructuur op basis van Microsoft Azure en Office 365 vormt een belangrijke basis om de ambities en doelen van Sportbedrijf Arnhem B.V. te verwezenlijken. Advantive helpt Sportbedrijf Arnhem B.V. om met haar aanpak, kennis en ervaring de transitie naar een nieuwe manier van werken succesvol te doorlopen.

“We hebben aan Sportbedrijf Arnhem B.V. laten zien dat we aan de gestelde criteria voldoen. Het Advantive team heeft met veel enthousiasme aan deze aanbesteding gewerkt. Het gegund krijgen van deze aanbesteding is een positieve bevestiging naar het team. Onze collega’s kijken ernaar uit om voor Sportbedrijf Arnhem B.V. de implementatie en levering van de nieuwe infrastructuur te realiseren”, zegt Willemjan van Laarhoven, managing partner van Advantive.

Remy Blauw is bij Sportbedrijf Arnhem verantwoordelijk voor ICT. Ook hij kijkt uit naar de samenwerking met Advantive: “Sinds 1 januari 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeente Arnhem. We zijn nu een zelfstandige onderneming met ruimte om verder te groeien. We zien volop kansen om voor onze klanten de (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken. De implementatie van de nieuwe en flexibele ICT-infrastructuur gaat daar zeker bij helpen!”

Jan Groenen, algemeen directeur Advantive (links) en Albert Matthijssen, algemeen directeur Sportbedrijf Arnhem (rechts)

Meer nieuws
Advantive collega Erwin Verlinden de Valo Contributor Hero of the Year Award ontvangen. Deze award heeft hij gekregen voor zijn betrokkenheid bij Valo Intranet.Lees meer ›
Office 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Het is vrijwel onmogelijk om alle updates bij te houden. Wat is er nieuw in Office 365? Daarmee gaan wij je helpen. We delen op regelmatige basis de belangrijkste highlights in een Office 365 update met je.Lees meer ›
Met het behalen van deze Microsoft certificering laat Advantive zien op de hoogte te zijn van Microsoft solutions voor de onderwijssector en van de marktontwikkelingen.Lees meer ›