23 maart 2017

Advantive zet in op Security en Office 365

Op 16 maart jl. hebben we een geslaagd seminar georganiseerd over security en Office 365. Tijdens een interactieve sessie met klanten en prospects hebben onze specialisten de uitgebreide securitymogelijkheden getoond met praktijkvoorbeelden.

Is de cloud wel veilig?

Steeds meer organisaties stappen over op Office 365. En terecht, want het maakt je organisatie flexibeler en schaalbaarder. En het sluit goed aan bij de digitale transformatie die veel organisaties doormaken. Allemaal voordelen. Maar is het ook veilig? En is de compliance gewaarborgd?

Daar moet je echt wel iets voor doen. Het vraagt om bewustwording bij je medewerkers en om een goede inrichting van Office 365.

Security en Office 365: wat heb je gemist?

Microsoft breidt continu de security opties uit. Tijdens deze middag hebben we in vogelvlucht de verschillende security mogelijkheden in Office 365 laten zien. Van het beveiligen van e-mail en werkplekken tot aan het voorkomen van datalekken, phishing, CFO-fraude en ransomware.

De mogelijkheden van Microsoft Secure Score zijn toegelicht en hoe je als organisatie de opties succesvol kunt inzetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zijn de mogelijkheden van Azure Active Directory, Microsoft Intune, Data Loss Prevention, Advanced Threat Protection, Azure Information Protection en Advanced Security Management gedemonstreerd.

Tijdens deze interactieve sessie deelden we onze ervaringen en gaven we praktische tips om de security van Office 365 naar een hoger niveau te brengen.

Security en jouw organisatie

Security is essentieel in elke organisatie. Met techniek kun je niet alles opvangen. Het vraagt ook om sturing op gedrag en bewustwording. Als je bijgepraat wilt worden over security en Office 365, laat het ons weten. We bieden je een gunstig security consult aan.

Meer inspiratie
Kies je voor SharePoint, dan krijg je automatisch een veelvoud aan mogelijkheden cadeau. Hoe zorg je er nu voor dat SharePoint jouw twaalfde man wordt?Lees meer ›
Het beschermen van je gegevens is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Het Office 365 Security & Compliance Center biedt beheerders een set aan mogelijkheden om Office 365 data te beveiligen.Lees meer ›
Studeren en doceren gebeurt steeds meer hybride: op locatie en online. Hoe organiseer je met Skype communicatie 2.0 in het onderwijs?Lees meer ›