23 maart 2017

Advantive zet in op Security en Office 365

Op 16 maart jl. hebben we een geslaagd seminar georganiseerd over security en Office 365. Tijdens een interactieve sessie met klanten en prospects hebben onze specialisten de uitgebreide securitymogelijkheden getoond met praktijkvoorbeelden.

Is de cloud wel veilig?

Steeds meer organisaties stappen over op Office 365. En terecht, want het maakt je organisatie flexibeler en schaalbaarder. En het sluit goed aan bij de digitale transformatie die veel organisaties doormaken. Allemaal voordelen. Maar is het ook veilig? En is de compliance gewaarborgd?

Daar moet je echt wel iets voor doen. Het vraagt om bewustwording bij je medewerkers en om een goede inrichting van Office 365.

Security en Office 365: wat heb je gemist?

Microsoft breidt continu de security opties uit. Tijdens deze middag hebben we in vogelvlucht de verschillende security mogelijkheden in Office 365 laten zien. Van het beveiligen van e-mail en werkplekken tot aan het voorkomen van datalekken, phishing, CFO-fraude en ransomware.

De mogelijkheden van Microsoft Secure Score zijn toegelicht en hoe je als organisatie de opties succesvol kunt inzetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zijn de mogelijkheden van Azure Active Directory, Microsoft Intune, Data Loss Prevention, Advanced Threat Protection, Azure Information Protection en Advanced Security Management gedemonstreerd.

Tijdens deze interactieve sessie deelden we onze ervaringen en gaven we praktische tips om de security van Office 365 naar een hoger niveau te brengen.

Security en jouw organisatie

Security is essentieel in elke organisatie. Met techniek kun je niet alles opvangen. Het vraagt ook om sturing op gedrag en bewustwording. Als je bijgepraat wilt worden over security en Office 365, laat het ons weten. We bieden je een gunstig security consult aan.

Meer inspiratie
CEO/CFO fraude is een steeds groter wordend probleem. Wat is CEO/CFO fraude nu precies en hoe kun je het voorkomen? Onze collega Willemjan van Laarhoven geeft je in deze blog een update en tips.Lees meer ›
Vrijwel iedere organisatie heeft de komende maanden het voldoen aan de nieuwe privacywetgeving GPDR/AVG op haar ‘to-do-lijstje’ staan. In deze blog delen we tips. Lees meer ›
Windows Autopilot is een stabiel hulpmiddel die de uitrol van nieuwe werkplekken vereenvoudigt. Advantive deelt de mogelijkheden en voordelen met je.Lees meer ›