Maak kennis met Willemjan van Laarhoven

Willemjan van Laarhoven is per 1 februari 2018 directielid van Advantive. Samen met commercieel directeur Joep Fijen en algemeen directeur Jan Groenen vormt hij de directie. Hoog tijd om eens kennis te maken en te kijken wat zijn ambities zijn!

1. Wil je iets korts over jezelf vertellen?
“Ik ben 39 jaar. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Heeze. Ik ben in mijn vrije tijd natuurgids, ben graag buiten bezig en fok ras kippen.”

2. Wat betekent deze nieuwe functie voor je?
“Ik ben sinds 2006 in dienst van Advantive. Ik ben gevraagd om de directie te versterken en mee te investeren in Advantive. Ik ben blij met deze kans. Ik zal als managing partner de directie versterken, mee de strategie bepalen en fungeren als meewerkend voorman. Die rol had ik al en blijf ik graag vervullen.”

3. Waar ben je trots op?
“Waar we nu staan als Advantive. We zijn met z’n allen flink aan de weg aan het timmeren. We hebben de juiste mensen, juiste klanten, juiste partners, juiste mindset en juiste focus. Alles klopt! Onze mensen kunnen bedrijven echt vooruithelpen en toegevoegde waarde bieden. Als Microsoft gold partner zijn we helemaal thuis op het gebied van Office 365 en Microsoft Azure. We kunnen vanaf een business case tot aan adoptie en beheer een digitale transformatie en/of moderne werkplek realiseren. Daar ben ik echt enorm trots op!”

4. Waar krijg je energie van?
“Ik krijg energie van innovatieve en leuke projecten. Maar ook van enthousiaste mensen om mee samen te mogen werken. En dat is bij Advantive het geval!”

5. Wat moeten we zeker over je weten?
“Ik werk nu bijna 20 jaar in de ICT. Ik ben Microsoft specialist en met name thuis op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft 365. De cloudontwikkelingen gaan snel. Ik word iedere keer weer enthousiast als we onze klanten helpen om te innoveren met behulp van Microsoft solutions.”

6. Wat zijn je ambities?
“We willen goed werk leveren en vooroplopen op het gebied van innovatie. In mijn nieuwe rol wil ik de Advantive collega’s de juiste focus, ondersteuning, kennis en ruimte geven om iedere dag met passie en plezier voor onze klanten te werken. Dit draagt direct bij aan tevreden klanten, medewerkers en partners, groei en innovatie.”

Meer nieuws
ICT-dienstverlener Advantive steunt Stichting WensAmbulance Brabant met een donatie van 15.000 euro. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van Advantive in Weert heeft Stichting WensAmbulance Brabant een cheque overhandigd gekregen.Lees meer ›
ICT-dienstverlener Advantive en Quest sluiten een partnership. Quest is leverancier van software voor het beheer en beveiliging van data. Met de oplossingen van Quest breidt Advantive haar dienstverlening verder uit.Lees meer ›
Willemjan van Laarhoven is per 1 februari 2018 directielid van Advantive. Samen met commercieel directeur Joep Fijen en algemeen directeur Jan Groenen vormt hij de directie. Hoog tijd om eens kennis te maken!Lees meer ›