Mogelijkheden Valo Intranet uitgebreid

Valo Intranet wordt op basis van inbreng van klanten en partners steeds verder uitgebreid. Advantive is sinds 2017 Valo Intranet partner. De complete intranetoplossing biedt Advantive een goed vertrekpunt voor het realiseren van een moderne, digitale werkplek voor onze klanten. We geven je een update van de nieuwste mogelijkheden.

Nieuwe template Candela

Valo Intranet is een intranet-in-a-box oplossing en volledig gebaseerd op Office 365 / SharePoint. Het is het centrum van alle interne communicatie en samenwerking in je organisatie. Valo Intranet is een standaardoplossing, maar het biedt wel veel keuzemogelijkheden. Zo kun je voor de vormgeving standaard uit drie verschillende templates kiezen: Lux, Lumen en Candela. De laatste in de rij is nieuw en biedt:

  • Een carrousel voor nieuws over de volledige breedte van het scherm met support voor verticale afbeeldingen.
  • Candela eye candy: dit zijn ronde bewegende knoppen met snelkoppelingen naar belangrijke applicaties of websites voor jouw organisatie.
  • Nieuw mega menustructuur met meer ruimte voor subpagina’s, waardoor gebruikers een beter overzicht hebben op de navigatiestructuur. Daarnaast kun je een lopend topic met een banner image in het menu plaatsen.
  • MyTools: mogelijkheid voor gebruikers om eigen tools op startpagina toe te voegen, waarbij er ook door de beheerder voorgedefinieerde links beschikbaar kunnen worden gesteld waaruit gebruikers kunnen kiezen. Je kunt ook eenvoudig de huidige pagina toevoegen.
  • Wereldklokken: dit is een visuele weergave van de lokale tijd op verschillende locaties. Ideaal voor organisaties met kantoren in verschillende tijdzones. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een digitale klok, analoog of juist allebei.

Ook kun je de kleuren afstemmen op je huisstijl. Daarnaast is eigen branding mogelijk.

Valo Intranet - vernieuwde startpagina
Valo Intranet – vernieuwde startpagina

Teamwork 2.0 update

Teamwork 2.0 biedt gebruikers een complete overzichtspagina van al je ‘teamwork applicaties’ en laat zien aan welke projecten je werkt en van welke groepen/kanalen je lid bent in Microsoft Teams, SharePoint en Yammer. Het bevat een uitgebreide filter- en zoekfunctie. Daarnaast heb je een compleet overzicht van de door jou bewerkte documenten en kun je de documenten van andere groepsleden bekijken. Discussies kun je volgen van de groepen waar je als gebruiker lid van bent. Via Teamwork 2.0 groepen kun je ook zoeken naar interessante groepen waar je nog geen lid van bent.

Met de Teamwork 2.0 update krijg je de mogelijkheid om naast SharePoint sites nu ook Microsoft Teams en Yammer te provisionen. Bij elke groep kun je aangeven welke andere Office 365 apps van de groep vanuit Teamwork 2.0 te benaderen zijn. Hierbij is het nu ook mogelijk om PowerBI, Stream of externe applicaties toe te voegen. Middels group lifecycle management kun je groepen aanvragen, goedkeuren, gebruiken en verwijderen.

Valo Intranet - Teamwork 2.0
Valo Intranet – Teamwork 2.0

Verbeterde Valo mobiele app

Valo Intranet is ook beschikbaar via een mobiele app met push notificatie. Medewerkers zijn altijd en overal op de hoogte van het laatste (bedrijfs)nieuws. Ook kun je het nieuws via je device liken of er een reactie op geven. Vanaf de laatste update is offline support van nieuws toegevoegd.

Meer weten over Valo Intranet?

Wil je meer weten over de nieuwe mogelijkheden van Valo Intranet voor jouw organisatie? Laat het ons weten!

Meer informatie

 

Meer inspiratie
Wij vinden het belangrijk, dat je als organisatie kiest voor de licentievorm die bij je past. Met de Microsoft cloud licentie checklist kun je dit zelf bepalen.Lees meer ›
100% in de cloud werken is (nog) niet voor iedere organisatie mogelijk. Met hybrid cloud solutions van Microsoft kun je simpelweg on premises en cloud infrastructuren combineren. Maar wat is het nu precies? Onze collega Erwin Verlinden legt het aan je uit.Lees meer ›
Binnen iedere organisatie heeft security hoge prioriteit. Deze blog bevat tips om met behulp van Sharegate de beveiliging van SharePoint te vergroten.Lees meer ›