3 mei 2017

NEN 4400-1:2010 kwaliteitslabel voor Advantive

Weert, 3 mei 2017 – Advantive heeft de NEN 4400-1:2010 certificering  / SNA-Keurmerk verkregen. Hiermee laat de IT-dienstverlener uit Weert zien te voldoen aan de gestelde eisen voor registratie in het Register Normering Arbeid.

NEN 4400-1:2010

De NEN 4400-1:2010 bevat een groot aantal verplichtingen waaraan in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen aan moeten voldoen. Deze verplichtingen zijn onder andere juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

Betrouwbare IT-partner

“Met het behalen van het SNA-Keurmerk laten we zien dat we een betrouwbare IT-partner zijn. Het keurmerk onderstreept dat we op de juiste manier met onze medewerkers (samen)werken. Het geeft organisaties meer zekerheid in het kader van de Wet Keten- en Inlenersaansprakelijkheid”, zegt Jan Groenen, algemeen directeur van Advantive B.V..

Meer nieuws
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.Lees meer ›
Microsoft heeft negen gold en twee silver statussen aan Advantive toegekend. Hiermee is Advantive de meest complete Microsoft partner van Zuid-Nederland.Lees meer ›
Met ingang van 27 oktober 2017 heeft er bij Advantive een directiewijziging plaatsgevonden. Lees meer ›