Update coronavirus maatregelen

Advantive heeft maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan. We volgen de strikte richtlijnen, die de Rijksoverheid heeft aangekondigd. Onze manier van werken hebben we hier volledig op afgestemd.

Uiteraard zorgen we ervoor dat onze klanten en partners kunnen blijven vertrouwen op onze dienstverlening. Hiervoor hanteren we de volgende maatregelen:

  • Preventief en maximaal gefaciliteerd werken onze medewerkers thuis om besmetting/ verspreiding tegen te gaan en onnodige degradatie/ uitval van onze dienstverlening te beperken/ voorkomen.
  • We waarborgen de inzet van onze essentiële functies.
  • Advantive beschikt over een continuïteitsteam. Dit team heeft drie keer per week, indien nodig dagelijks, overleg over de werkzaamheden, planning, stand van zaken en urgente ondersteuning van onze opdrachtgevers.
  • We overleggen frequent met directie, teamleads en collega’s en zullen op basis van onze calamiteitenprocedure opschalen naar een lager/ hoger escalatieniveau.
  • Klant- en partnerafspraken vinden remote plaats.

Je kunt ons gewoon telefonisch of per mail bereiken, zoals je gewend bent.

De huidige situatie is uniek en raakt iedere organisatie en bedrijfsvoering. Mocht je op dit moment op ICT-vlak ondersteuning nodig hebben of willen sparren, dan zijn we er uiteraard voor je.

Neem gerust contact met ons op, als je nog vragen hebt.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Gezondheid gaat boven alles!

Met vriendelijke groet,

Het Advantive team

 

Meer inspiratie
Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met aanvallen via malware en virussen. Met Advanted Threat Protection kun je zakelijk e-mailverkeer beter beveiligen.Lees meer ›
Is de fileserver nog wel geschikt voor de toekomstige werkplek en nieuwe generatie medewerkers? In deze blog vertel ik over de transitie van fileserver naar Office 365 en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt.Lees meer ›
In deze update delen we de mogelijkheden van bellen via Microsoft Teams met je. Hiermee biedt Microsoft Teams je een nog completere hub voor teamwork.Lees meer ›