Valo Modern: nieuwe en complete intranetoplossing

We zijn erg enthousiast over de introductie van Valo Modern. Deze vernieuwde en complete intranetoplossing is het vertrekpunt voor de moderne werkplek. Valo Modern is gebouwd op Modern SharePoint/Office 365. Het biedt gebruikers een compleet, persoonlijk en sociaal intranet.

Valo Modern highlights:

 • Vertrekpunt van de moderne werkplek.
 • Consistente huisstijl en navigatie op communicatie- en samenwerkingssites.
 • Eenvoudig pagina’s en nieuws maken met vooraf opgeslagen sjablonen.
 • Bereik de juiste mensen met gericht nieuws.
 • Houd je team verbonden, ongeacht de taal dankzij volledige meertalige functionaliteit.

Waarom Valo Modern?

Microsoft heeft met de komst van Modern SharePoint de gebruikerservaring flink verbeterd dankzij een snellere en gebruiksvriendelijkere interface. Hierdoor wordt samenwerken binnen en buiten organisaties nog eenvoudiger. Een ander belangrijk verschil is dat er een platte structuur gehanteerd wordt ten opzichte van de hiërarchische structuur in de klassieke SharePoint versie en dat applicaties nog makkelijker geïntegreerd kunnen worden. Daarnaast biedt Modern ook standaard responsive ondersteuning, waardoor de gebruiker op ieder device dezelfde beleving heeft. Met Modern wordt je informatie nog toegankelijker.

Modern Valo bouwt verder bovenop deze ervaring en gaat verder waar SharePoint ophoudt. Modern Valo is 100% bovenop Communication Sites, Hub Sites, Team Sites gebouwd en biedt bedrijven de functies die ze nodig hebben om de samenwerking en betrokkenheid te vergroten met behulp van hun intranet.

Valo Modern features

Valo Modern zet je medewerkers op voorsprong

Het brengt alles samen op 1 plek: bedrijfsnieuws, evenementen, vacatures, FAQ, video’s, enquêtes, collega’s, blogs, social hub, Teamwork, Idea Management en Yammer.
Via de mobiele app ontvang je notificaties over het laatste nieuws. Je bent dan ook altijd en overal up-to-date. Het sluit goed aan op de nieuwe manier van werken. Met Valo Intranet transformeer je eenvoudig traditionele werkplekken naar een moderne, digitale werkplek. Het ondersteunt je medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Uitgebreide taalondersteuning

We zijn echt positief verrast door de mooie stappen die het Valo team heeft gemaakt met Valo Modern. We zijn er ook trots op dat wij als partner een bijdrage hebben mogen leveren. Valo Modern sluit perfect aan bij de nieuwe manier van werken. Waar we het meest enthousiast over zijn is de uitgebreide taalondersteuning en de webonderdelen gebaseerd op zoekresultaten. We zien bij grotere organisaties dat multilanguage voor intranet een pré is. SharePoint Classic en Valo Classic bieden hier geen oplossing voor, maar Valo Modern en Modern SharePoint wel. Op dit moment ondersteunt Valo Modern de volgende talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits en Fins. Binnenkort komen daar onder andere Spaans, Zweeds, Noors en Italiaans bij.

Welke nieuwe features voor Valo Modern verwachten we?

Het Valo Team werkt met ruim 100 experts iedere dag aan het verder uitbreiden en optimaliseren van de mogelijkheden van Valo Modern. Veel aandacht wordt er op dit moment besteed aan de ontwikkeling van:

 • Nieuws: Nieuws categoriseren, automatisch nieuws vertalen en een nieuwsvoorziening voor eerstelijnsmedewerkers.
 • Evenementen: Beheer van evenementen, evenementen categoriseren, targeting, wachtlijstmanagement.
 • Site: automatiseren van het maken van sites.
 • Pagina’s: aangepaste pagina’s en bestaande pagina’s gebruiken als template.
 • Navigatie: gebruik van iconen en knoppen voor navigatie
 • Uitgebreide taalmogelijkheden: meertalige startpagina, on-page vertalingen en automatische vertalingen van pagina’s.
 • Social hub: Valo biedt nu al diverse integraties met social media platformen. LinkedIn wordt hieraan toegevoegd plus sentimentanalyses van corporate posts.
 • Mensen: het zoeken van collega’s, smoelenboek, activiteiten feed en verjaardagskalender.
 • Video: Valo biedt momenteel support voor Microsoft Video. Op de roadmap staat de ondersteuning van Microsoft Stream en het beheren van externe video’s.
 • Blogs: Naast de bestaande blog functionaliteit wordt het mogelijk om content te taggen.
 • Analytics: Inzicht in adoptie en gebruik en ondersteuning voor Google Analytics.
 • Search center: Naast de huidige refiner (snelkoppelingen voor het snel kunnen verfijnen van je zoekresultaten) en search box webparts komt er een connectable webpart (een webpart die je aan een andere webpart koppelt om content te tonen), tags integratie en automatisch provisioning van search refiners.
 • Branding: Huisstijl en design zijn volledig naar eigen wens aan te passen.

Wat betekent dit voor Valo Classic?

Valo volgt net zoals Advantive de koers van Microsoft. Dit betekent dat Valo Classic net zolang ondersteund wordt als Microsoft SharePoint Classic blijft ondersteunen. We zien wel dat Valo Modern zoveel extra mogelijkheden aan gebruikers biedt, dat het logische stap is om voor Valo Modern te kiezen.

Werk je op dit moment al met Valo inclusief Valo Fresh voor Office 365? Dan helpen we je graag om de stap naar Valo Modern te maken!

Beheer van Valo Intranet

Advantive is strategisch partner van Valo Intranet. Dankzij onze brede Microsoft expertise en ervaring kunnen we je organisatie ondersteunen bij een succesvolle introductie Valo Modern. We ondersteunen je op het gebied van implementatie, adoptie en het functioneel en technisch beheer van Valo Intranet. We laten je optimaal profiteren van de voordelen van Valo en van onze expertise. Dit maakt dat je beschikt over een krachtige en toekomstbestendige intranetoplossing.

Klaar voor de volgende stap in het nieuwe werken?

Gebruikers zijn al erg enthousiast over de nieuwe gebruikerservaring en mogelijkheden van Modern SharePoint. Met Modern Valo wordt deze beleving nog positiever. Wil je meer weten wat de kracht van Valo Modern voor jouw organisatie en medewerkers is? Laat het ons weten! We bieden we je graag inspiratie!

Maak een afspraak

Meer inspiratie
De verlengde ondersteuning van SQL Server 2008 en 2008 R2 loopt op 9 juli 2019 af. Dit betekent dat Microsoft na deze datum geen reguliere beveiligingsupdates meer uitbrengt. Het blijven gebruiken van deze versie brengt dan veiligheidsrisico’s met zich mee. Dit is het moment om een migratie- of upgrade plan te maken!Lees meer ›
In deze blog wordt uitgelegd hoe je doorzoekbare PDF's in Office 365 en SharePoint maakt met Aquaforest Searchlight software.Lees meer ›
Security in Office 365 is vrij complex. Met Secure Score kun je zien wat jouw beveiligingsniveau is en wat je kunt doen om de beveiliging te verbeteren.Lees meer ›