Wijziging directie Advantive

Weert, 2 september 2019 – Jan Groenen, algemeen directeur van Advantive, draagt per 1 september 2019 het stokje over aan Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven. Beide directieleden nemen de algemene directietaken van Jan over. Jan blijft als adviseur aan Advantive verbonden.

April 2015 is Jan Groenen bij Advantive gestart. De organisatie verkeerde destijds in zwaar weer. In twee jaar tijd heeft hij samen met het team Advantive kunnen veranderen in een innovatieve en winstgevende organisatie. Het is nu tijd voor Jan voor een volgende uitdaging. Als adviseur blijft hij betrokken bij de Advantive organisatie.

Jan Groenen: “In 2015 gaf ik aan deze functie maximaal vijf jaar te willen vervullen. Advantive is weer een gezonde organisatie en uitgegroeid tot de meest complete Microsoft partner van Zuid-Nederland. Mijn missie is geslaagd en ik ben super trots op waar Advantive nu staat. Ik draag mijn werkzaamheden dan ook graag over aan Joep en Willemjan. Het is nu aan hen om deze koers voort te zetten.”

Joep Fijen: “We zijn Jan enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet en passie voor Advantive. Met zijn enorme kennis en ervaring heeft hij van Advantive weer een gezonde en ambitieuze organisatie weten te maken. Hij heeft de passie, plezier en professionaliteit weer terug in onze organisatie gebracht. Samen met ons bevlogen team zullen wij deze lijn voortzetten. We zullen onze collega’s, klanten en partners in positieve zin blijven verrassen met innovatieve oplossingen en vernieuwende inzichten.”

Direct meer weten?

Advantive Joep Fijen

Joep Fijen
Commercieel directeur

joep.fijen@advantive.nl
+31 88 2020520
+31 6 46443743

Meer inspiratie
Microsoft blijft de mogelijkheden van Microsoft Teams uitbreiden. We hebben een overzicht van de nieuwste mogelijkheden voor je gemaakt.Lees meer ›
Vanwege de rijke functionaliteit kiezen steeds meer bedrijven om over te stappen naar Modern SharePoint / SharePoint Online. In deze blog delen we onze aanpak en een stappenplan voor SharePoint migraties.Lees meer ›
Microsoft investeert continu in de ontwikkeling van Windows Virtual Desktop. We delen de WVD roadmap met je.Lees meer ›