Adoptie Office 365: bezorg je medewerkers een vliegende start met Office 365

Met Office 365 heeft je organisatie een zeer uitgebreide set aan functionaliteit in huis. Het biedt haast een onbeperkt aantal mogelijkheden, maar hoe krijg je je collega’s enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en de nieuwe manier van werken? Hoe maak je optimaal gebruik van Office 365 en hoe houd je het enthousiasme vast? Wij gaan voor een vliegende start met Office 365!

Adoptie en Office 365

  • Inspiratiesessies
  • Adoptiesessies
  • Governance sessies
  • Trainingen
  • Workshops
  • CIE sessies
  • Beheer en regie op Office 365

Adoptie en tevreden gebruikers

Advantive besteedt in vrijwel ieder ICT-project al in een vroeg stadium veel aandacht aan adoptie. We maken je medewerkers bewust van de mogelijkheden van Office 365. We laten zien hoe je met Office 365 efficiënter, prettiger én slimmer werkt. Het resultaat is tevreden gebruikers én een productiviteitsboost voor de complete organisatie.

Adoptie Office 365 in de praktijk

Op basis van onze ervaringen nemen we adoptie al in het beginstadium van een Office 365 project mee. De gebruikers bepalen immers het succes van Office 365. Vanaf de start van een Office 365 project denken we met je mee. Dat geldt ook voor governance. Samen maken we een adoptie- en governance plan dat past bij jouw organisatie. Het plan is op maat voor de verschillende gebruikers (persona’s) binnen je organisatie.

Succesfactoren Office 365

Maar wanneer is het gebruik van Office 365 een succes voor jouw organisatie? Als onderdeel van het adoptieplan bepalen we de succesfactoren van Office 365. Zo maken we samen een succes van de introductie én het gebruik van Office 365.

Beheer Office 365

Gebruikersadoptie en -tevredenheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Office 365 vraagt om een nieuwe managed services aanpak. Gebruikers willen altijd en overal werken met Office 365. Gemak, security en performance moeten dan ook op orde zijn. Onze collega’s van managed services begrijpen dit. We beheren dan ook graag jouw Office 365 omgeving. We bieden je de gewenste continuïteit, veiligheid en positieve gebruikerservaring. Bovendien bespreken we maandelijks het adoptieniveau van Office 365 binnen je organisatie en geven we je advies en tips.

Maak een afspraak

Meer inspiratie
Ben je van plan om naar Microsoft Azure te migreren? Dit stappenplan helpt je bij het aanwakkeren van de passie voor Microsoft Azure binnen je organisatie.Lees meer ›
Blog over de nieuwe app Microsoft To-Do. Deze app wordt de vervanger van de taken-app Wunderlist. We hebben de preview versie voor je getest.Lees meer ›
Op donderdag 18 mei jl. vond het Advantive seminar 'Maak kennis met Microsoft Azure' plaats. Geld besparen met Azure vormde de rode draad van deze bijeenkomst.Lees meer ›