Advantive behaalt ISO 27001-certificering

Weert, 27 september 2022 – ICT-dienstverlener Advantive heeft onlangs de ISO 27001-certificering behaald. ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Met het behalen van deze certificering bewijst Advantive te voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

ISO 27001 beschrijft hoe organisaties procesmatig met het beveiligen van informatie kunnen omgaan met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en bedrijfsgegevens, maar ook het voorkomen van datalekken en cybercrime. Het verkrijgen van deze certificering bevestigt dat Advantive de juiste maatregelen toepast en de informatiebeveiliging steeds blijft optimaliseren.

Informatiebeveiliging is een integraal onderdeel van de dienstverlening van Advantive. Opdrachtgevers stellen steeds hogere security-eisen en vragen om steeds bredere security-ondersteuning. Tijdens de audit is de complete dienstverlening beoordeeld en is aangetoond dat Advantive informatiebeveiliging heeft geborgd en dat het team op een bewuste manier met informatiebeveiliging omgaat.

Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive: “Informatiebeveiliging speelt een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering en dienstverlening. We vinden het belangrijk om te voldoen aan de hoogste securitystandaarden. Deze certificering laat zien dat we onze gegevens en klantgegevens effectief beveiligen door risico’s te minimaliseren en ons beveiligingsniveau continu verder te verbeteren. Het behalen van de ISO 27001-cerficering is een bevestiging dat onze collega’s de hoogste beveiligingsstandaarden nastreven en toepassen. We zijn dan ook enorm trots op deze erkenning.”

De ISO 27001-audit is uitgevoerd door DNV.

ISO 27001 certificering

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.