Advantive behaalt Microsoft Gold Security status

Weert, 6 juli 2021 – Advantive heeft haar Microsoft partner status verder uitgebreid met een Microsoft Gold certificering voor Security. Met het behalen van deze certificering laat Advantive zien aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Microsoft te voldoen.

“Met maar liefst tien Microsoft Gold certificeringen zijn we de meest complete Microsoft partner van Zuid-Nederland. Onze opdrachtgevers en partners kunnen vertrouwen op up-to-date kennis. Security speelt een prominente rol in onze dienstverlening. Met het behalen van de Microsoft Gold Security status laten we zien, dat we aan de strenge eisen en kwaliteitscriteria van Microsoft voldoen”, zegt Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive.

De Microsoft Gold certificering wordt aan Microsoft partners toegekend op basis van het afronden van examens, het behalen van certificeringen door consultants en het succesvol toepassen van de Microsoft technologie per competentie bij meerdere klanten op specifieke gebieden.

“Advantive biedt haar opdrachtgevers uitgebreide security (beheer)diensten en expertise voor Microsoft 365, Microsoft Azure en Azure Virtual Desktop. Het behalen van onze Microsoft Gold Security status is een erkenning voor het team. We laten hiermee zien dat we ook op security gebied Microsoft partner op het hoogste niveau zijn. Onze collega’s beschikken over up-to-date security kennis en praktijkervaring. We ondersteunen opdrachtgevers bij het continu verder verbeteren van het security niveau van hun Microsoft omgeving”, vervolgt Willemjan van Laarhoven.

Advantive Microsoft partner certificeringen
Advantive – Microsoft partner status

Advantive is nu Microsoft Gold partner voor Application Development, Cloud Platform, Cloud Productivity, Collaboration and Content, Communications, Datacenter, Enterprise Mobility Management, Messaging , Security en Windows and Devices. Daarnaast is Advantive Microsoft Silver Partner voor Application Integration, Data Analytics en Small and Midmarket Cloud Solutions.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.