Advantive collega Pieter Kops is benoemd tot WorkPoint Ambassador of the year

Weert, 2 december 2020  – Advantive collega Pieter Kops is afgelopen vrijdag tijdens het WorkPoint Partner webinar benoemd tot WorkPoint Ambassador of the year. Deze erkenning heeft Pieter gekregen voor zijn persoonlijke betrokkenheid bij WorkPoint en het delen van zijn WorkPoint kennis met (potentiële) opdrachtgevers.

Pieter Kops, teamlead productivity bij Advantive: “Uiteraard ben ik super blij met deze erkenning. WorkPoint is een add-on voor Microsoft 365. Het biedt organisaties een krachtige oplossing voor zaakgericht en projectmatig werken, waarbij SharePoint, Microsoft Teams en Outlook optimaal worden ingezet. Ik geef regelmatig demo’s en laat organisaties kennismaken met de toegevoegde waarde van WorkPoint in combinatie met Microsoft 365. Ik ben erg enthousiast over de toepassingen.”

Peter Jᴓrgensen, CEO van WorkPoint: “Namens het WorkPoint team zijn we Pieter enorm dankbaar voor zijn positieve bijdrage. Dankzij zijn enthousiasme, kennis en ervaring weet hij op een pragmatische manier opdrachtgevers te inspireren. Daarnaast is hij actief betrokken bij de ontwikkeling van WorkPoint. Hij deelt zijn ideeën en geeft feedback. Dit helpt ons om WorkPoint steeds verder te innoveren en uit te breiden met nieuwe mogelijkheden. Bedankt Pieter voor je buitengewone betrokkenheid en inzet!”

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.