Advantive en Ichicraft sluiten partnership

Weert, 1 juli 2020 – Advantive en Ichicraft zijn een samenwerking aangegaan. Ichicraft is een bedrijf met een primaire focus op het leveren van krachtige extensies op het Microsoft 365-platform. Met Ichicraft Widgets maakt Advantive SharePoint-intranetten en Microsoft Teams omgevingen nog persoonlijker en relevanter voor de verschillende type gebruikers binnen een organisatie.

Met Ichicraft Widgets worden de opties van SharePoint en Microsoft Teams nog verder uitgebreid. Daarnaast draagt Ichicraft Widgets direct bij aan het succes van het intranet of de inzet van Microsoft Teams. Medewerkers krijgen de vrijheid om widgets zelf te selecteren uit een bibliotheek en deze aan te passen aan hun wensen. Hierdoor kunnen ze het intranet of Microsoft Teams nog beter laten aansluiten bij hun persoonlijke informatiebehoefte. Het biedt je medewerkers één centraal vertrekpunt voor hun moderne werkplek.

Joep Fijen, commercieel directeur van Advantive: “Modern SharePoint en Microsoft Teams bieden organisaties een krachtig platform voor online samenwerking, kennisdeling en -borging. Voor gebruikers is het niet altijd even eenvoudig om het overzicht te houden en snel informatie te kunnen vinden. Met Ichicraft Widgets bieden we gebruikers gepersonaliseerde informatie en inzichten. Tevens linken ze vanuit deze omgeving door naar hun virtuele werkplek, zoals Citrix en Windows Virtual desktop. Gebruikers zijn enthousiast over de mogelijkheden. Het vergroot direct het werkplezier en de productiviteit.”

Reinier Smit, co-founder van Ichicraft: “Advantive is als tienvoudig Microsoft Gold Partner volledig thuis op Microsoft gebied. Het is mooi om te zien hoe de productivity consultants van Advantive met Ichicraft Widgets in een relatief korte tijd gepersonaliseerde intranetoplossingen en Microsoft Teams omgevingen realiseren. Advantive biedt ons inspiratie voor de verdere ontwikkeling van Ichicraft Widgets. We zijn dan ook erg blij met ons partnership.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.