Versnel je fileservermigratie met onze AI Migratie Cockpit

Sta je op het punt om een fileservermigratie naar SharePoint Online te starten? Dan weet je dat dit een uitdagend en complex proces kan zijn, waarbij elke afdeling afzonderlijk moet worden gemigreerd. Maak kennis met onze AI Migratie Cockpit, jouw co-piloot door het migratieproces.

 

Minimaliseer de impact op medewerkers tijdens de fileservermigratie

Fileservermigraties kunnen voor organisaties een behoorlijke uitdaging vormen, vooral vanwege de impact op de medewerkers. Jarenlang hebben zij op een bepaalde manier gewerkt die voor hen vertrouwd is. Om de overgang naar SharePoint Online zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we de AI Migratie Cockpit ontwikkeld. Deze tool ondersteunt zowel de organisatie als de medewerker om hun taken tijdens de migratie efficiënt uit te voeren.

Onze innovatieve tool gebruikt Artificial Intelligence om automatisch taken toe te wijzen aan medewerkers die direct betrokken zijn bij de huidige migratiefase. Per afdeling worden “content verantwoordelijken” aangewezen die de leiding hebben over de bestanden van hun afdeling. Het is cruciaal dat iedereen precies weet wat er van hen wordt verwacht. Door dit proces met automatisering te ondersteunen, kunnen we met de AI Migratie Cockpit afdelingen sneller migreren, de doorlooptijd verkorten en de samenwerking tussen medewerkers bevorderen.

migratie cockpit roadmap 2

Hoe werkt de AI Migratie Cockpit?

Onze AI-gestuurde oplossing stelt ons in staat om afdelingen binnen 6 weken te migreren. Het gehele proces wordt door AI ondersteund en begeleid, waardoor het naadloos en efficiënt verloopt. We beginnen met het toewijzen van rollen en het definiëren van afdelingen. De AI Migratie Cockpit wijst automatisch taken toe aan deze personen, nadat ze een rol hebben gekregen vanuit de migratiekalender. Zodra alle taken in de huidige fase zijn voltooid, wordt de volgende taak toegewezen aan de volgende persoon in de migratiecyclus. De AI Migratie Cockpit zorgt voor optimale communicatie bij elke stap in het migratieproces. Elke medewerker weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht en aankondigingen worden tijdig gedaan, nadat taken zijn voltooid.

De AI Migratie Cockpit biedt een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in de migratiestatus. Je kunt zien wie er op schema loopt, waar er moet worden ingegrepen en welke gebieden extra aandacht nodig hebben. Deze informatie stelt je in staat om eventuele knelpunten snel te identificeren en actie te ondernemen waar dat nodig is. Je hebt altijd een actueel beeld van de migratiestatus in het proces, om eventueel tussentijds de migratieplanning bij te stellen.

migratie cockpit roadmap
De migratiecockpit geeft direct inzicht in de status van de migratie.

Absoluut! Met de AI Migratie Cockpit kun je de fileservermigratie uitvoeren met minder stress, minder verstoringen en in minder tijd. Je kunt je richten op wat echt belangrijk is, terwijl onze oplossing zorgt voor alle relevante informatie.

Direct meer weten?

Klaar om te beginnen met het maken van een migratieplanning of wil je de AI Migratie Cockpit live in actie zien? Bel ons gerust wanneer je om de mogelijkheden van een fileservermigratie voor jouw organisatie wilt ontdekken.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.