Ontdek de kracht van onze AI Migratie Cockpit

Je staat op het punt om een fileservermigratie naar SharePoint Online uit te voeren en je realiseert je dat dit een tijdrovend en complex proces kan zijn. Elke afdeling moet afzonderlijk worden gemigreerd, wat leidt tot een langdurig traject met een hoge impact op je medewerkers.

We laten je graag kennismaken met onze AI Migratie Cockpit.

Hoge impact op medewerkers bij fileservermigratie.

Het uitvoeren van een fileservermigratie is voor de meeste organisaties zeer complex. Dit heeft vooral te maken met de impact voor de medewerkers. Al jarenlang wordt er gewerkt op een manier die herkenbaar is voor de medewerkers. De impact van een fileservermigratie naar SharePoint Online is groot, daarom hebben we een AI Migratie Cockpit ontwikkeld wat de organisatie (en de medewerker) helpt zijn of haar taken gedurende de migratie goed uit te voeren.

Onze innovatieve tool maakt gebruik van Artifical Intelligence om geautomatiseerd taken toe te wijzen aan medewerkers die direct betrokken zijn bij de huidige fase van de migratie. Per afdeling worden er “content verantwoordelijke” aangewezen die verantwoordelijk zijn voor de bestanden van zijn/haar afdeling. Het is erg belangrijk dat iedere betrokkenen in het proces exact weet wat er verwacht wordt van de rol die je krijgt. Door dit proces te ondersteunen middels automatisering, kunnen we met de AI Migratie Cockpit afdelingen sneller migreren, wat niet alleen de doorlooptijd vermindert, maar ook de samenwerking tussen medewerkers stimuleert.

migratie cockpit roadmap 2

Hoe werkt de AI Migratie Cockpit?

De AI gestuurde oplossing stelt ons in staat om afdelingen binnen 6 weken te migreren. Het hele proces wordt ondersteund en begeleid door AI, waardoor het soepel en efficiënt verloopt. We starten met het toekennen van rollen en definiëren van afdelingen. De AI Migratie Cockpit gaat geautomatiseerd taken toekennen aan deze mensen, nadat ze een rol hebben gekregen vanuit de migratie kalender. Zodra alle taken in de huidige fase zijn afgerond wordt er een volgende taak toegekend aan de volgende in de migratiecyclus. De AI Migratie Cockpit zorgt voor optimale communicatie bij elke stap in het migratieproces. Elke medewerker weet exact wat er van hem wordt verwacht en aankondigingen worden tijdig gestart, nadat taken worden afgerond.

migratie cockpit roadmap
De migratiecockpit geeft direct inzicht in de status van de migratie.

De AI Migratie Cockpit biedt een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in de migratiestatus. Je kunt zien wie er op schema loopt, waar er moet worden ingegrepen en welke gebieden extra aandacht nodig hebben. Deze informatie stelt je in staat om eventuele knelpunten snel te identificeren en actie te ondernemen waar dat nodig is. Je hebt altijd een actueel beeld van de migratiestatus in het proces, om eventueel tussentijds de migratieplanning bij te stellen.

Nu we je een goed beeld hebben gegeven van onze AI Migratie Cockpit vraag je je misschien af: “Kan deze tool echt een verschil maken voor mijn organisatie?”

Het antwoord is ja.

Met de AI Migratie Cockpit kun je de fileservermigratie uitvoeren met minder stress, minder verstoringen en minder tijd. Je kunt je richten op wat echt belangrijk is, terwijl onze oplossing ons voorziet van alle meest relevante informatie.

Direct meer weten?

Wil je starten met het maken van een migratieplanning of wil je deze AI Migratie Cockpit een keer live zien? Bel ons gerust wanneer je kennis wilt maken met de mogelijkheden van een fileservermigratie voor jouw organisatie.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.