Advantive ondersteunt woningcorporaties bij het realiseren van haar digitale plannen en strategische IT-doelstellingen. Wat zijn jouw plannen?
Lees meer >
Optimaal profiteren van digitalisering en IT-ontwikkelingen in de industrie? Advantive ondersteunt al ruim tien jaar toonaangevende industriƫle bedrijven op IT-gebied.
Lees meer >
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Advantive helpt je in het onderwijs IT-budget slim en succesvol in te zetten.
Lees meer >
Digitalisering en IT-innovatie binnen de (semi-)overheid realiseren? (Online) samenwerken, Skype, mobile device management, IT-beheer en werken in de Cloud.
Lees meer >
Binnen de zakelijke dienstverlening ligt steeds meer de nadruk op innovatie en flexibiliteit. Advantive biedt je een goede IT-basis voor verdere vernieuwing.
Lees meer >
Hoe zorg je voor de juiste mix van IT, budget en zorg binnen jouw organisatie? Advantive biedt jouw organisatie een goede basis voor continue IT-innovatie.
Lees meer >
Waarmee kunnen we je helpen? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.
Lees meer >