Advantive ondersteunt woningcorporaties bij het realiseren van haar digitale plannen en strategische ICT-doelstellingen. Wat zijn jouw plannen?
Lees meer >
Optimaal profiteren van digitalisering en ICT-ontwikkelingen in de industrie? Advantive ondersteunt sinds 2006 toonaangevende industriële bedrijven op ICT-gebied.
Lees meer >
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen continu je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.
Lees meer >
Advantive ondersteunt (semi-)overheidsorganisaties op het gebied van ICT-infrastructuur, informatievoorziening, communicatie en beheer. We bieden je een goede basis om innovatie en verdere digitalisering binnen je organisatie te verwezenlijken.
Lees meer >
Binnen de zakelijke dienstverlening ligt steeds meer de nadruk op innovatie en flexibiliteit. Advantive biedt je een goede IT-basis voor verdere vernieuwing.
Lees meer >
Hoe zorg je voor de juiste mix van IT, budget en zorg binnen jouw organisatie? Advantive biedt jouw organisatie een goede basis voor continue IT-innovatie.
Lees meer >
Waarmee kunnen we je helpen? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.
Lees meer >