Woningcorporaties

Advantive ondersteunt woningcorporaties bij het realiseren van haar digitale plannen en strategische IT-doelstellingen. Wat zijn jouw plannen?

Lees meer >

Industrie

Optimaal profiteren van digitalisering en IT-ontwikkelingen in de industrie? Advantive ondersteunt al ruim tien jaar toonaangevende industriƫle bedrijven op IT-gebied.

Lees meer >

Onderwijs

Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Advantive helpt je in het onderwijs IT-budget slim en succesvol in te zetten.

Lees meer >

(Semi-)overheid

Digitalisering en IT-innovatie binnen de (semi-)overheid realiseren? (Online) samenwerken, Skype, mobile device management, IT-beheer en werken in de Cloud.

Lees meer >

Zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening ligt steeds meer de nadruk op innovatie en flexibiliteit. Advantive biedt je een goede IT-basis voor verdere vernieuwing.

Lees meer >

Zorg

Hoe zorg je voor de juiste mix van IT, budget en zorg binnen jouw organisatie? Advantive biedt jouw organisatie een goede basis voor continue IT-innovatie.

Lees meer >

Jouw branche

Waarmee kunnen we je helpen? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.

Lees meer >