Jouw branche

Advantive is actief in de meest uiteenlopende branches. In onze praktijk blijkt dat veel IT-vraagstukken branche-overstijgend zijn. Met onze specialistische Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie op voorsprong te zetten. Wij delen graag onze best practices met jou.

Waarmee kunnen we je helpen?

Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd van de IT-afdeling binnen een organisatie. Digitale transformatie, de moderne werkplek en bring your own device zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Ook de business heeft steeds meer vraag naar (cloud)applicaties en meer mogelijkheden voor (online) samenwerking. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Wij helpen je om de juiste koers te bepalen. Samen maken we slimme keuzes om met IT het succes van jouw organisatie te vergroten.

Jouw IT-infrastructuur als basis voor succes

Voor alles heb je een goede basis nodig. Dit geldt ook voor je IT. Digitale transformatie vindt bij al onze relaties in iedere branche plaats. Het vraagt veel van je IT-infrastructuur en van de gebruikers. Toegang, security, analysemogelijkheden, integratie, standaardisatie en de Cloud moeten simpelweg goed geregeld zijn. Het wordt pas geadopteerd als de gebruikers betrokken en ondersteund worden in efficiëntie en gebruiksgemak. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. En daar hebben wij ervaring mee. Samen met jou realiseren we een schaalbare en toekomstbestendige IT-infrastructuur, waarmee je je huidige en toekomstige bedrijfs- en IT-doelstellingen kunt verwezenlijken.

Jouw IT-strategie

Wij helpen je om de prioriteiten te bepalen en jouw IT-strategie waar te maken. Onze consultants denken graag met je mee. Dit doen we op een pragmatische en inspirerende manier. Op basis van jouw strategie en budget maken we slimme IT-keuzes.

Ook kunnen we je simpelweg ontzorgen en/of jouw IT-team met extra kennis versterken. We kunnen je ondersteunen bij het beheer en support hiervan of dit zelfs volledig voor je uit handen nemen. Dat geeft jou de ruimte om jouw organisatie beter te ondersteunen en te innoveren. En dat houdt jouw organisatie slagvaardig. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Deze branches zetten we ook op voorsprong!

<
>

Onderwijs

Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.

Lees meer >

Jouw branche

Waarmee kunnen we je helpen? Hoe maak jij met IT het verschil? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.

Lees meer >

(Semi-)overheid

Digitalisering en IT-innovatie binnen de (semi-)overheid realiseren? (Online) samenwerken, Skype, mobile device management, IT-beheer en werken in de Cloud.

Lees meer >