Onderwijs

Onderwijsinstellingen moeten nieuwe technologische ontwikkelingen niet alleen weten te omarmen, maar ook over kunnen brengen op hun studenten. Zij moeten immers na het afronden van hun opleiding succesvol verder kunnen studeren en/of aan de slag kunnen in onze digitale maatschappij. Dit vraagt om specifieke kennis, onderwijs innovatie, digitale leeromgevingen en een betrouwbare netwerkinfrastructuur.

Advantive is Microsoft Authorized Education Partner. Wij begeleiden en ondersteunen al ruim tien jaar onderwijsinstellingen op IT-gebied. Samen met jou maken we continu de juiste afweging tussen mogelijkheden en kosten.

Onderwijs stabiele basis voor vernieuwing bieden

Voor vrijwel alles geldt dat er een goede, stabiele basis nodig is om vernieuwing te kunnen doorvoeren. Dit geldt ook voor je IT-architectuur. Docenten en studenten werken en studeren steeds meer digitaal, online en in de Cloud. Daarnaast neemt de vraag naar self service mogelijkheden en snelle voorspelbare service toe. Advantive biedt je de juiste IT-voorzieningen, waarbij voldoende aandacht is voor beschikbaarheid, veiligheid en privacy.

Dynamische IT-architectuur

Op basis van je (toekomstige) wensen helpt Advantive je een stabiele en dynamische IT-architectuur te realiseren, die aansluit bij de behoeften en wensen vanuit je organisatie, medewerkers en studenten. Denk hierbij aan wifi in de school, bring your own device, digitale toegang tot digiborden en printers, het kunnen werken en kunnen benaderen van digitale leeromgevingen op ieder device en/of vanuit thuis, et cetera.

Slimme inzet van IT

Technologische ontwikkelingen vragen om een slimme inzet van IT, waarbij onderwijsinstellingen en studenten profiteren van de (nieuwe) mogelijkheden en hybride kunnen studeren. Door de juiste inzet van IT binnen jouw organisatie is het eenvoudig om online samenwerkingsruimtes, kennisdeling en interactieve communicatie te realiseren.

Er vindt steeds meer uitwisseling en samenwerking tussen verschillende onderwijsinstellingen plaats. IT speelt hierbij een grote rol om deze samenwerking te faciliteren. Bijvoorbeeld door gastdocenten van waar ook ter wereld colleges te laten geven. Samen kijken we wat nodig is om dit ook binnen jouw organisatie mogelijk te maken.

Onderwijs en de Cloud

Steeds meer onderwijsinstellingen maken (gedeeltelijk) de stap naar de Cloud. Cloudcomputing maakt onderwijsinstellingen flexibeler, efficiënter en innovatiever. Met de komst van Microsoft Azure in het onderwijs verandert de rol van het IT-team. Er is bijvoorbeeld minder tijd nodig voor hardware-installaties en back-ups. Door de efficiencyslag is er meer ruimte voor onderwijsinnovatie. Vaak kun je ook slimmer omgaan met je IT-budget.

Advantive ondersteunt je bij het maken van de juiste Cloud en/of hybride keuzes. Wij helpen je om als onderwijsorganisatie het verschil te kunnen maken voor medewerkers, docenten en studenten.

Klant aan het woord

Hoe maakt Advantive het verschil in het onderwijs? Onze klant het Arcus College vertelt over IT-innovatie en over de samenwerking met Advantive. Onze klant KSS vertelt over de transitie naar de cloud.

Advantive Microsoft Authorized Education Partner

Deze branches zetten we ook op voorsprong!
<
>
Advantive ondersteunt al ruim tien jaar toonaangevende industriële bedrijven in Nederland op IT-gebied. De focus ligt hierbij op productiviteit, veiligheid en schaalbaarheid. Dit helpt je om slagvaardig te kunnen werken.Lees meer >
Hoe zorg je voor de juiste mix van IT, budget en zorg binnen jouw organisatie? Advantive biedt jouw organisatie een goede basis voor continue IT-innovatie.Lees meer >
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.Lees meer >