(Semi-)overheid

De Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook de samenwerking met burgers en het bedrijfsleven vragen om slimme ICT-oplossingen binnen de (semi-)overheid. Advantive ondersteunt (semi-)overheidsorganisaties op het gebied van ICT-infrastructuur, informatievoorziening, communicatie en beheer. We bieden je een goede basis om innovatie en verdere digitalisering binnen je organisatie te verwezenlijken.

IT-innovatie binnen de overheid

De consultants van Advantive zijn thuis in je branche en kennen je ICT-uitdagingen. Zij realiseren voor je een stabiele en schaalbare ICT-architectuur. Deze architectuur biedt je een goede basis voor verdere innovatie en transformatie. Hierbij kun je denken aan (online) samenwerken, VoIP communicatie, mobile device management en werken in de Cloud. Ook het (volledige) beheer van je ICT-infrastructuur kunnen wij voor je uit handen nemen.

Indien wenselijk kunnen we tijdelijke ondersteuning en (kennis)trainingen bieden. Als Microsoft specialist kunnen we je organisatie op ICT-gebied ontzorgen, zodat jij je kunt richten op je core business. Wij geven je de ruimte om verder te kunnen innoveren.

Online dienstverlening en digitalisering

Het nieuwe werken verovert de overheidsbranche. Advantive helpt je om online dienstverlening en digitalisering binnen je organisatie vorm te geven. Met behulp van slimme inzet van ICT wordt een hogere kwaliteit, snellere dienstverlening en lagere exploitatiekosten bereikt.

Daarnaast kunnen we je (gefaseerd) helpen met de overgang naar de Cloud. Veiligheid van je gegevens is gegarandeerd. Of je nu op kantoor, in het veld of thuis werkt. Advantive biedt je medewerkers de best passende moderne werkplek.

 

Direct meer weten?

Met de juiste inzet van ICT kun je het verschil maken én je ambities verwezenlijken. Wil je weten hoe? Deel je uitdagingen en wij verrassen je met nieuwe inzichten en ICT-mogelijkheden. Wil je meer weten over wat Advantive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak

Deze branches zetten we ook op voorsprong!
Waarmee kunnen we je helpen? Hoe maak jij met IT het verschil? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.Lees meer ›
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.Lees meer ›
Advantive ondersteunt al ruim tien jaar toonaangevende industriële bedrijven in Nederland op IT-gebied. De focus ligt hierbij op productiviteit, veiligheid en schaalbaarheid. Dit helpt je om slagvaardig te kunnen werken.Lees meer ›