(Semi-)overheid

De Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook de samenwerking met burgers en het bedrijfsleven vragen om slimme IT-oplossingen binnen de (semi-)overheid. Advantive ondersteunt (semi-)overheidsorganisaties op het gebied van IT-infrastructuur, informatievoorziening, communicatie en IT-beheer. We bieden je een goede basis om IT-innovatie en verdere digitalisering binnen je organisatie te verwezenlijken.

IT-innovatie binnen de overheid

De consultants van Advantive zijn thuis in je branche en kennen je IT-uitdagingen. Zij realiseren voor je een stabiele en schaalbare IT-architectuur. Deze IT-architectuur biedt je een goede basis voor verdere IT-innovatie en transformatie. Hierbij kun je denken aan (online) samenwerken, VoIP communicatie, mobile device management en werken in de Cloud. Ook het volledige beheer van je IT-infrastructuur kunnen wij voor je uit handen nemen.

Indien wenselijk kunnen we tijdelijke ondersteuning en (kennis)trainingen bieden. Als Microsoft specialist kunnen we je organisatie op IT-gebied ontzorgen, zodat jij je kunt richten op je core business. Wij geven je de ruimte om verder te kunnen innoveren.

Online dienstverlening en digitalisering

Het nieuwe werken verovert de overheidsbranche. Advantive helpt je om online dienstverlening en digitalisering binnen je organisatie vorm te geven. Met behulp van slimme inzet van ICT kunnen hogere kwaliteit, snellere dienstverlening en lagere exploitatiekosten worden bereikt.

Daarnaast kunnen we je (gefaseerd) helpen met de overgang naar de Cloud. Veiligheid van je gegevens is gegarandeerd. Of je nu op kantoor, in het veld of thuis werkt. Advantive biedt je medewerkers de best passende werkplek.

ICT als katalysator voor jouw ambities

De Nederlandse (semi-)overheid heeft te maken met grote hoeveelheden gegevens en informatie (data), veelvoud aan oplossingen en systemen en veranderende wet- en regelgeving. Belangrijke ontwikkelingen zijn: digitale dienstverlening, nieuwe samenwerkingsverbanden en open data.

Met de juiste inzet van ICT kun je het verschil maken én je ambities verwezenlijken. Wil je weten hoe? Deel je uitdagingen en wij verrassen je met nieuwe inzichten en ICT-mogelijkheden.

Deze branches zetten we ook op voorsprong!
<
>
Digitalisering en IT-innovatie binnen de (semi-)overheid realiseren? (Online) samenwerken, Skype, mobile device management, IT-beheer en werken in de Cloud.Lees meer >
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.Lees meer >
Advantive ondersteunt al ruim tien jaar toonaangevende industriële bedrijven in Nederland op IT-gebied. De focus ligt hierbij op productiviteit, veiligheid en schaalbaarheid. Dit helpt je om slagvaardig te kunnen werken.Lees meer >