Zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening ligt steeds meer de nadruk op innovatie en flexibiliteit. De juiste inzet van ICT biedt je de ruimte om te innoveren en je dienstverlening verder te flexibiliseren. Dit is noodzakelijk om slim in te kunnen spelen op de veranderende klantvraag. Advantive biedt je een goede basis voor verdere vernieuwing.

Zakelijke dienstverlening en innovatie

Voor vrijwel alles geldt dat er een goede basis nodig is om continu te kunnen innoveren. Dit geldt ook voor uw ICT-architectuur. Je medewerkers, klanten en leveranciers werken steeds meer digitaal. Advantive realiseert een flexibele en schaalbare infrastructuur voor je. Focus ligt hierbij op:

  • Beschikbaarheid
  • Veiligheid
  • Privacy

Online (samen)werken

Online toepassingen, zoals online (samen)werken en online (klant)communicatie, maken het mogelijk om te differentiëren in klantbenadering. Maar het vergroot ook direct de flexibiliteit van je medewerkers. Altijd en overal kunnen (samen)werken dankzij een moderne werkplek maakt je organisatie simpelweg efficiënter.

Advantive denkt hierin graag met je mee. Wij helpen je bij de juiste inzet van ICT binnen je organisatie. Of het nu gaat om de overstap naar Microsoft Azure en/of Office 365, de introductie van Microsoft Teams of het beheer van je IT-omgeving; wij helpen je om nieuwe technologie succesvol in te zetten en/of te beheren.

Klant aan het woord

Hoe maakt Advantive het verschil binnen de zakelijke dienstverlening?

  • LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Limburg, vertelt over hun stap naar de Cloud, Office 365 en over de samenwerking met Advantive.
  • BDO Accountants & Adviseurs vertelt over de digitale transitie van de BDO-organisatie.

Direct meer weten?

Wil je meer weten over wat Advantive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Maak een afspraak

Deze branches zetten we ook op voorsprong!
Digitalisering en IT-innovatie binnen de (semi-)overheid realiseren? (Online) samenwerken, Skype, mobile device management, IT-beheer en werken in de Cloud.Lees meer ›
Waarmee kunnen we je helpen? Hoe maak jij met IT het verschil? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.Lees meer ›
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.Lees meer ›