Zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening ligt steeds meer de nadruk op innovatie en flexibiliteit. De juiste inzet van IT biedt je de ruimte om te innoveren en je dienstverlening verder te flexibiliseren. Dit is noodzakelijk om slim in te kunnen blijven spelen op de veranderende klantvraag. Advantive biedt je een goede IT-basis voor verdere vernieuwing.

Zakelijke dienstverlening en innovatie

Voor vrijwel alles geldt dat er een goede basis nodig is om continu te kunnen innoveren. Dit geldt ook voor uw IT-architectuur. Je medewerkers, klanten en leveranciers werken steeds meer digitaal. Advantive realiseert voor je een flexibele en schaalbare IT-infrastructuur. Focus ligt hierbij op:

  • Beschikbaarheid
  • Veiligheid
  • Privacy

Online (samen)werken

Online toepassingen, zoals online (samen)werken en online (klant)communicatie, maken het mogelijk om te differentiëren in klantbenadering. Maar het vergroot ook direct de flexibiliteit van je medewerkers. Altijd en overal kunnen (samen)werken maakt je organisatie simpelweg efficiënter.

Advantive denkt hierin graag met je mee. Wij helpen je bij de juiste inzet van IT binnen je organisatie. Of het nu gaat om de overstap naar Microsoft Azure en/of Office 365, een implementatie van Skype for Business of het beheer van je IT-omgeving; wij helpen je om nieuwe technologie succesvol in te zetten en/of te beheren.

Klant aan het woord

Hoe maakt Advantive het verschil binnen de zakelijke dienstverlening?

  • LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Limburg, vertelt over hun stap naar de Cloud, Office 365 en over de samenwerking met Advantive.
  • BDO Accountants & Adviseurs vertelt over de digitale transitie van de BDO-organisatie.

Deze branches zetten we ook op voorsprong!
<
>
Binnen de zakelijke dienstverlening ligt steeds meer de nadruk op innovatie en flexibiliteit. Advantive biedt je een goede IT-basis voor verdere vernieuwing.Lees meer >
Waarmee kunnen we je helpen? Hoe maak jij met IT het verschil? Met onze Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie in iedere branche op voorsprong te zetten.Lees meer >
Hoe ondersteun je docenten en studenten nu en in de toekomst? Digitale transformatie, security en onderwijsinnovatie vragen je aandacht. Advantive helpt je slimme keuzes te maken.Lees meer >