Directie Advantive neemt aandelen over van Jan Groenen

Weert, 6 juli 2021 – Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven, directie van Advantive, nemen de aandelen over van voormalig algemeen directeur en aandeelhouder Jan Groenen. Met deze overname bezitten Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven samen alle aandelen. Vanaf 2019 fungeert Jan Groenen als directievoorzitter en sparringpartner van de directie en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

Jan Groenen heeft van mei 2015 tot augustus 2019 als algemeen directeur de Advantive directie versterkt. Tevens is hij sinds 2015 mede-eigenaar van Advantive. Jan heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de herstructurering en groei van Advantive. Sinds 2019 heeft hij het bestuur overgedragen aan Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven. Op 1 juli jl. heeft hij zijn aandelen aan Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven overgedragen.

Joep Fijen, directeur van Advantive: “Samen met Jan hebben we in 2015 een nieuwe en gezonde koers voor Advantive bepaald. Deze koers hebben we de afgelopen jaren met succes vormgegeven. Met een hechte club van enthousiaste en leuke collega’s zijn we uitgegroeid tot de meest complete Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland. We zijn Jan enorm dankbaar voor zijn actieve bijdrage aan dit succes. We zijn ook blij dat hij bij Advantive betrokken blijft.”

Jan Groenen: “Zes jaar geleden ben ik mijn avontuur bij Advantive gestart. Ik ben enorm trots op waar Advantive nu staat. Ook ben ik enorm trots op het team. De Advantive medewerkers weten opdrachtgevers op een pragmatische en inspirerende manier met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. Het team is betrokken en werkt met veel plezier en passie. In 2019 heb ik vol vertrouwen mijn werkzaamheden overgedragen aan Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven. Het was voor mij een logische stap om ook mijn aandelen aan hen te verkopen. Zij zijn beide in staat om Advantive in alle opzichten verder te laten groeien en de Advantive cultuur en manier van werken te bewaken.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.