Docubird

Waarom Docubird?

Docubird integreert naadloos met een SharePoint Online Document Management Systeem (DMS), waardoor efficiëntie, beveiliging en compliance verbeterd worden. Met zijn cloud-gebaseerde technologie biedt Docubird een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor superieur documentbeheer.

De voordelen van Docubird

  • Naadloze Integratie met SharePoint Online Document Management Systeem
  • Snellere toegang en beter beheer van documenten
  • Geavanceerde functies voor veilige documentopslag
  • Ondersteuning voor wettelijke en industriële normen
  • Eenvoudig en snel te implementeren

Ontdek de kracht van Docubird als aanvulling op je SharePoint Document Management Systeem

Als technologie steeds geavanceerder wordt, is het belangrijker dan ooit om oplossingen te vinden die naadloos integreren en uw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Docubird is zo’n oplossing. Als aanvulling op het SharePoint Online Document Management Systeem (DMS) biedt Docubird vele voordelen om jouw organisatie een voorsprong te geven in de digitale transformatie.

Verbeterde documentbeheer

Een van de grootste voordelen van Docubird is de verbeterde documentbeheer. Het systeem biedt eenvoudige en gestructureerde toegang tot documenten, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken. Met zijn geavanceerde zoekfuncties en makkelijke navigatie vindt je snel en nauwkeurig wat je nodig hebt. Documentbeheer binnen Microsoft 365 is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Naadloze Integratie met SharePoint Online

Docubird werkt naadloos samen met SharePoint Online, waardoor je de functionaliteiten van beide systemen optimaal kunt benutten. Deze compatibiliteit betekent minder tijd en moeite besteden aan het beheren van verschillende systemen, en meer tijd besteden aan de taken die er echt toe doen.

Verbeterde Beveiliging en Compliance
Met Docubird kun je erop vertrouwen dat je documenten veilig zijn. De oplossing biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder toegangscontroles, om ervoor te zorgen dat je documenten alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen. Bovendien helpt Docubird te voldoen aan de wettelijke vereisten met betrekking tot documentbeheer en -opslag.

Verhoogde Productiviteit
Door de integratie van Docubird met SharePoint Online kunnen medewerkers eenvoudiger dan ooit documenten beheren, delen en samenwerken. Dit leidt tot een toename van de productiviteit, aangezien medewerkers minder tijd besteden aan het zoeken naar documenten en meer tijd aan hun kerntaken.

Kosteneffectief
Met zijn cloud-gebaseerde oplossing, biedt Docubird een kosteneffectieve manier om je documentbeheer te verbeteren. Geen dure hardware of software updates; met Docubird betaalt je alleen voor wat u nodig heeft.

Bij Advantive geloven we in de kracht van technologie om bedrijven te helpen groeien en hun doelen te bereiken. Met Docubird als aanvulling op je Modern SharePoint Online DMS, kun je het documentbeheer naar een hoger niveau tillen.

productivity
Docubird inzetten

Direct meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de voordelen van Docubird als aanvulling op je SharePoint Online DMS? Of wil je gewoon meer weten over hoe deze krachtige combinatie jouw documentbeheer naar een hoger niveau kan tillen? 

Ons team van experts heeft kennis van zowel Docubird als SharePoint Online. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het meeste uit je documentbeheer te halen.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.