Samenwerking BDO en Advantive

BDO is op allerlei vlakken innovatief en vooruitstrevend. De organisatie zit middenin een complete digitale transformatie. Jeroen Veldhuis, Manager Informatie Platform bij BDO, vertelt over de digitale transitie die de organisatie op dit moment doormaakt.

Lees meer >

Samenwerking KSS en Advantive

KSS, onderdeel van Korein Groep, vertelt over de rol van ICT, innovatie, de cloud en over de samenwerking met IT-dienstverlener Advantive.

Lees meer >

Samenwerking LIOF en Advantive

LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg, vertelt over de stap naar de cloud, Office 365 en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

Samenwerking Woonbedrijf en Advantive

Hoe maakt Advantive het verschil voor woningcorporaties? Onze klant Woonbedrijf vertelt over de rol van IT binnen Woonbedrijf en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

Maak kennis met myASML

Advantive klant ASML vertelt over hun nieuwe intranet oplossing myASML over de aanpak, de implementatie en de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

IT-innovatie bij Arcus College

Hoe maakt Advantive het verschil in het onderwijs? Onze klant het Arcus College vertelt over IT-innovatie en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

Office 365 en Intune bij Jemar

Betere samenwerking en hogere efficiency bij vastgoedmakelaar Jemar.be dankzij Office 365 en Intune. Altijd en overal toegang tot e-mail.

Lees meer >

Narrowcasting PSV uit de Cloud

Narrowcasting oplossing InnovationScreen biedt PSV de mogelijkheid om op een interactieve manier beelden op de schermen te tonen.

Lees meer >

Forefront Identity Manager bij Leeuwenborgh

Hoe kun je systeembeheer in het onderwijs verbeteren? ROC Leeuwenborgh deelt haar ervaringen met je.

Lees meer >

A.S.Adventure kiest voor Office 365

Office 365 implementeren? A.S.Adventure vertelt je meer over de keuze voor Office 365 en over de voordelen van de Cloud.

Lees meer >

Office 365 bij Geo2Cad

Office 365 inzetten voor projectdossiers? Landmeterskantoor Geo2Cad vertelt over de overstap naar Office 365 / SharePoint Online.

Lees meer >