Zuiderhuis vertelt over de keuze voor een nieuw intranet, de aanleiding, projectaanpak, adoptiestrategie en eerste ervaringen.
Lees meer >
Waterschap De Dommel vertelt over de samenwerking met Advantive en de keuze voor Skype for Business 2019 en een nieuwe telefonieomgeving.
Lees meer >
AOC Aliancys vertelt over de samenwerking met Advantive, de keuze voor Office 365 als samenwerkings-/communicatieplatform en de geo tenant-to-tenant en Office 365 migratie.
Lees meer >
VISTA college vertelt over de samenwerking met Advantive, de keuze voor Modern SharePoint als intranet en de toegevoegde waarde voor het onderwijs.
Lees meer >
Munckhof vertelt over de samenwerking met Advantive, de keuze voor Power BI en de toegevoegde waarde van Power BI voor de organisatie.
Lees meer >
Renewi vertelt over de samenwerking met Advantive en over de keuze voor Valo Intranet als nieuwe intranetoplossing en de gehanteerde projectaanpak.
Lees meer >
AB Werkt vertelt over de samenwerking met Advantive en over de keuze voor Valo Intranet als nieuwe intranetoplossing.
Lees meer >
KSS, onderdeel van Wij zijn Jong, vertelt over de transitie naar de Cloud en over de samenwerking met ICT-dienstverlener Advantive.
Lees meer >
Het Udens College vertelt over de recente overstap van traditionele telefonie naar Skype for Business en over de samenwerking met Advantive.
Lees meer >
OCI Nitrogen is in Europa één van de marktleiders in kunstmest. Engeline Snijders, Teamlead Enterprise Content Management bij OCI Nitrogen, vertelt over de samenwerking met Advantive, de transitie naar de cloud en de keuze voor Valo Intranet.
Lees meer >
BDO is op allerlei vlakken innovatief en vooruitstrevend. De organisatie zit middenin een complete digitale transformatie. Jeroen Veldhuis, Manager Informatie Platform bij BDO, vertelt over de digitale transitie die de organisatie op dit moment doormaakt.
Lees meer >
LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg, vertelt over de stap naar de cloud, Office 365 en over de samenwerking met Advantive.
Lees meer >
Hoe maakt Advantive het verschil voor woningcorporaties? Onze klant Woonbedrijf vertelt over de rol van IT binnen Woonbedrijf en over de samenwerking met Advantive.
Lees meer >
Advantive klant ASML vertelt over hun nieuwe intranet oplossing myASML over de aanpak, de implementatie en de samenwerking met Advantive.
Lees meer >
Hoe maakt Advantive het verschil in het onderwijs? Onze klant het Arcus College vertelt over IT-innovatie en over de samenwerking met Advantive.
Lees meer >