Samenwerking KSS en Advantive

KSS, onderdeel van Korein Groep, vertelt over de rol van ICT, innovatie, de cloud en over de samenwerking met IT-dienstverlener Advantive.

Lees meer >

Samenwerking LIOF en Advantive

LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg, vertelt over de stap naar de cloud, Office 365 en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

Samenwerking Woonbedrijf en Advantive

Hoe maakt Advantive het verschil voor woningcorporaties? Onze klant Woonbedrijf vertelt over de rol van IT binnen Woonbedrijf en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

Maak kennis met myASML

Advantive klant ASML vertelt over hun nieuwe intranet oplossing myASML over de aanpak, de implementatie en de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

IT-innovatie bij Arcus College

Hoe maakt Advantive het verschil in het onderwijs? Onze klant het Arcus College vertelt over IT-innovatie en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

Office 365 en Intune bij Jemar

Betere samenwerking en hogere efficiency bij vastgoedmakelaar Jemar.be dankzij Office 365 en Intune. Altijd en overal toegang tot e-mail.

Lees meer >

Narrowcasting PSV uit de Cloud

Narrowcasting oplossing InnovationScreen biedt PSV de mogelijkheid om op een interactieve manier beelden op de schermen te tonen.

Lees meer >

Forefront Identity Manager bij Leeuwenborgh

Hoe kun je systeembeheer in het onderwijs verbeteren? ROC Leeuwenborgh deelt haar ervaringen met je.

Lees meer >

A.S.Adventure kiest voor Office 365

Office 365 implementeren? A.S.Adventure vertelt je meer over de keuze voor Office 365 en over de voordelen van de Cloud.

Lees meer >

Office 365 bij Geo2Cad

Office 365 inzetten voor projectdossiers? Landmeterskantoor Geo2Cad vertelt over de overstap naar Office 365 / SharePoint Online.

Lees meer >