Samenwerking BDO en Advantive

BDO Accountants & Adviseurs behoort wereldwijd tot de top 5 van accountants- en advieskantoren. Bij de organisatie zijn circa 2.500 medewerkers werkzaam vanuit 26 vestigingen verspreid over heel Nederland. Daarnaast is BDO actief in 162 landen met meer dan 1.500 kantoren en ruim 73.000 professionals.

BDO is op allerlei vlakken innovatief en vooruitstrevend. De organisatie zit middenin een complete digitale transformatie. Jeroen Veldhuis, Manager Informatie Platform bij BDO, vertelt over de digitale transitie die de organisatie op dit moment doormaakt.

Klant én medewerker centraal

De klantenportefeuille van BDO is divers: van mkb en familiebedrijven tot de publieke sector en grote (inter)internationale en beursgenoteerde ondernemingen. Dit vraagt om specifieke ondersteuning vanuit de BDO-organisatie. Daarnaast zijn er binnen BDO verschillende specialismen werkzaam. De afdeling ICT heeft als doel om continu een positieve bijdrage aan de klant- en medewerkerstevredenheid te leveren. Dit vertaalt zich in een innovatieve en toekomstgerichte ICT-aanpak en -strategie. Dit wordt positief ontvangen door klanten en medewerkers. De BDO ICT slogan is niet voor niets ‘BDO ICT, motor achter innovatie’.

Het succes van agile werken

Op de afdeling ICT van BDO zijn 70 medewerkers werkzaam. Deze afdeling werkt iedere dag aan het verder vormgeven van de digitale transformatie van BDO.

Jeroen Veldhuis: “We hebben een vrij platte ICT-organisatie. We werken met zelfsturende teams, hanteren een agile werkwijze en werken nauw samen met de business. De business betrekken we actief bij onze projecten en sprints. Door onze aanpak kunnen we ICT-projecten vrij snel en succesvol realiseren. We zijn in staat om met ICT innovatie te drijven.”

Samenwerking BDO en Advantive

BDO werkt op ICT-gebied op diverse vlakken met Advantive samen. Met onze commerciële counterpart Joep Fijen hebben we nieuw elan aan onze samenwerking gegeven.

Jeroen Veldhuis: “Als BDO verwachten we veel van onze ICT-partners. Zij moeten ons toegevoegde waarde bieden en ons helpen om innovatie te drijven. Onze lat ligt hoog en we zijn ambitieus. Verschillende Advantive collega’s hebben de afgelopen jaren een waardevolle bijdrage geleverd om onze digitale transformatie vorm te geven. Advantive is voor ons een kritische en pragmatische sparringpartner. De kernwaarden van BDO zijn vrijwel identiek aan die van Advantive. Dat merk je in de aanpak van en communicatie met Advantive. Het schakelt bijzonder prettig met de verschillende Advantive consultants.”

“Het is een gelijkwaardig partnership. Kritisch en eerlijk. Dat wil en verwacht je van een ICT-partner.”

Jeroen Veldhuis, Manager Informatie Platform bij BDO

Download het volledige referentieverhaal (pdf)

Meer klanten aan het woord
Waterschap De Dommel vertelt over de samenwerking met Advantive en de keuze voor Skype for Business 2019 en een nieuwe telefonieomgeving.Lees meer ›
Hoe maakt Advantive het verschil in het onderwijs? Onze klant het Arcus College vertelt over IT-innovatie en over de samenwerking met Advantive.Lees meer ›
OCI Nitrogen is in Europa één van de marktleiders in kunstmest. Engeline Snijders, Teamlead Enterprise Content Management bij OCI Nitrogen, vertelt over de samenwerking met Advantive, de transitie naar de cloud en de keuze voor Valo Intranet.Lees meer ›