Samenwerking KSS en Advantive

KSS is onderdeel van Korein Groep. De medewerkers van KSS bieden organisaties uit het (primair) onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg bedrijfskundige ondersteuning. Organisaties uit geheel Nederland kunnen met hun vragen op het gebied van HR, financiën, facilitair, communicatie, opleidingen en ICT bij KSS terecht. Door de brede aanpak gecombineerd met haar specifieke branchekennis weet KSS ruim 6.000 medewerkers dagelijks de gewenste ondersteuning te bieden. Manager ICT Timo van den Berg vertelt meer over de rol van ICT binnen KSS.

Meerwaarde ICT voor klanten KSS

“Wat we als KSS heel belangrijk vinden, is dat docenten en pedagogisch medewerkers prettig kunnen werken. We moeten het hen zo makkelijk mogelijk maken. We kijken met onze klanten wat ze precies nodig hebben en op welke manier we ze kunnen ondersteunen. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen wij onze klanten echt ontzorgen.”

“Vroeger bood ICT alleen maar ondersteuning aan het primaire proces. Sinds 10 jaar kun je als organisatie met ICT je doelstellingen bereiken. In de kinderopvang kun je bijvoorbeeld kind- en medewerkerplanning op elkaar afstemmen. Dat luistert nauw. Als je dat goed doet, kun je bijzonder efficiënt plannen.”

Samenwerking met Advantive

KSS werkt sinds 2009 met Advantive samen. De afgelopen jaren is de samenwerking uitgegroeid tot een volwaardig partnership.

“Advantive heeft in 2009 voor Korein meerdere nieuwe websites en een nieuwe intranetomgeving op basis van SharePoint ontwikkeld. Achteraf gezien was dit de start van een langdurige, succesvolle samenwerking. De projecten zijn goed verlopen en vanaf dat moment schakelden we Advantive steeds vaker in voor ondersteuning op SharePoint en Microsoft gebied. Ook voor productontwikkeling, zoals het realiseren een vacaturemodule in SharePoint, werken we vanaf 2009 met Advantive samen.”

“Wat mooi aan onze samenwerking is, is dat de consultants van Advantive KSS helpen om nieuwe Microsoft technologie succesvol te omarmen. Ze zijn een verlengstuk van onze organisatie. Waar wij kennis tekortkomen, vullen zij ons perfect aan.”

Download het volledige referentieverhaal van KSS (pdf)

Meer klanten aan het woord

<
>

Forefront Identity Manager bij Leeuwenborgh

Hoe kun je systeembeheer in het onderwijs verbeteren? ROC Leeuwenborgh deelt haar ervaringen met je.

Lees meer >

Samenwerking LIOF en Advantive

LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg, vertelt over de stap naar de cloud, Office 365 en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >

IT-innovatie bij Arcus College

Hoe maakt Advantive het verschil in het onderwijs? Onze klant het Arcus College vertelt over IT-innovatie en over de samenwerking met Advantive.

Lees meer >