Adoptie

Adoptie levert een cruciale bijdrage aan het succes van een IT-implementatie. En dat gaat vaak niet vanzelf. Verandering is lastig, maar dat hoeft niet. Betrek je organisatie vanaf het begin bij de geplande IT-veranderingen en vergroot het draagvlak. Of het nu gaat om een workshop, training of CIE-sessie. We maken inzichtelijk wat jouw organisatie nodig heeft.

Adoptie en jouw business case

De inzet van nieuwe IT-oplossingen vraagt vaak om nieuwe kennis bij de gebruikers. Trainingen, workshops en/of een CIE-sessie mogen dan ook niet in je business case ontbreken. Hoe zorg je er nu voor dat medewerkers nieuwe IT-oplossingen succesvol adopteren? En prettig met de nieuwe IT-oplossingen werken? Onze consultants helpen je bij het maken van een succesvolle adoptiestrategie.

Adoptie: nieuwe oplossingen in de praktijk

Een CIE-sessie behoort tot de mogelijkheden. In onze Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) stap je in de werkomgeving van organisatie Contoso. Je maakt kennis met de nieuwste Microsoft functionaliteit. Op basis van een CIE-sessie kun je eenvoudig bepalen welke Microsoft technologie het beste bij jouw organisatie past. Het mooie van een CIE-sessie is, dat je zelf aan de knoppen mag zitten.

Windows 10 en Office 365 ervaren

De CIE is een true-to-life gebruikers-ervaring die je meeneemt door gebruikersscenario’s. Denk aan het delen van documenten en de invloed van sociale netwerken. De CIE laat je ook zien hoe Windows 10 in combinatie met Office 365 werkt. Wij heten jou en je collega’s graag welkom in de enige CIE van het zuiden. Ook kunnen wij deze CIE bij Microsoft op locatie verzorgen.

Aanmelden CIE-sessie

Een CIE-sessie geeft je inzicht in de nieuwste zakelijke productiviteitstools. Onze business consultants verzorgen de interactieve CIE-sessies. Je kunt kiezen uit een combinatie van thema’s die op jouw situatie van toepassing zijn: Productivity, E5 en Sales Productivity.

Benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Laat het ons weten!

Meer informatie

OVERIGE EXPERTISES
<
>
Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht. Lees meer >
Advantive vindt het belangrijk dat IT-projecten succesvol verlopen en daar zetten we ons dan ook continu voor in. Onze senior projectmanagers begeleiden je tijdens implementatie-, migratie en veranderingstrajecten. Lees meer >
Binnen veel bedrijven vindt er een digitale transformatie plaats. Advantive geeft organisaties trainingen op maat om Microsoft producten succesvol(ler) in te kunnen zetten.Lees meer >