Adoptie

Adoptie levert een cruciale bijdrage aan het succes van een IT-implementatie. En dat gaat vaak niet vanzelf. Verandering is lastig, maar dat hoeft niet. Door de organisatie vanaf het begin bij de geplande IT-veranderingen te betrekken, vergroot je het draagvlak. Of het nu gaat om een workshop, training of CIE-sessie. Wij maken inzichtelijk wat jouw organisatie nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwe IT-oplossingen.

Adoptie: nieuwe oplossingen in de praktijk

Een CIE-sessie behoort tot de mogelijkheden. In onze Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) stap je in de werkomgeving van organisatie Contoso. Zo kun je praktisch kennis maken met de nieuwste Microsoft functionaliteit. Tijdens een Workshop ‘Slimmer werken met Microsoft Office’ ervaar je bijvoorbeeld ‘hands-on’ hoe de nieuwste Office suite verschillende aspecten van effectiever werken ondersteunt.

Windows 10 en Office 365 ervaren

De CIE is een true-to-life gebruikers-ervaring die je meeneemt door arbeidsgerelateerde scenario’s. Denk aan het delen van documenten en de invloed van sociale netwerken. De CIE geeft ook een kijkje in de keuken bij het snelle en vloeiende gebruik van Windows 10 in combinatie met de Microsoft Office 365 suite. Wij heten jou en je collega’s graag welkom in de enige CIE van het zuiden. Ook kunnen wij deze CIE bij Microsoft verzorgen.

Aanmelden CIE-sessie

Deelnemen aan een CIE geeft je snel inzicht in de nieuwste zakelijke productiviteitstools en technologieën. De interactieve CIE-sessies worden geleid door onze business consultants. Benieuwd? Meld je je dan aan voor een Workshop ‘Slimmer werken met Microsoft Office 365’. Je kunt kiezen uit een combinatie van thema’s die op jouw situatie van toepassing zijn. De thema’s zijn: ‘Slimmer Communiceren’, ‘Slimmer Vergaderen’, ‘Slimmer Verbinden’, ‘Slimmer Samenwerken’, ‘Slimmer Organiseren’, ‘Slimmer Plannen’ en ‘Slimmer Beslissen’.

Meer informatie

OVERIGE EXPERTISES

<
>

Migraties

Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.

Lees meer >

Consultancy

De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen.

Lees meer >

Development

Ons development team houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van apps en maatwerksoftware. Samen met jou kijken we hoe we de juiste app voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen.

Lees meer >