Consultancy

De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft technologie en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, bouwen, beheren en beleven we innovatieve oplossingen. Advantive consultancy maakt jouw organisatie efficiënter en productiever. En geeft je de ruimte om te kunnen doen waar je goed in bent.

Business consultancy

IT is bepalend voor het primaire proces in menig organisatie. Het moet gewoon werken. Downtime kost immers geld. Maar het belang van IT neemt toe. IT levert in steeds meer organisaties een significante bijdrage aan de bedrijfsstrategie. Het vraagt dan ook om een goede visie, beheersing en governance. De business consultants van Advantive adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het snijvlak van IT en business consultancy.

Cloud strategie

Met de komst van de Cloud is de transitie van IT versneld. Veel bedrijven zetten de Cloud (Microsoft Azure / Office 365) in om kosten te reduceren of om hun schaalbaarheid te vergroten. Een duidelijke strategische visie ontbreekt vaak. Maar daarmee maak je het verschil. De Cloud biedt je juist strategische waarde.

Jouw organisatie op voorsprong

Door de Cloud te verbinden met je business kun je je bedrijfsprocessen verder optimaliseren. Hierdoor creëer je direct meer ruimte voor IT-innovatie binnen je bedrijf. Door jouw kennis van je organisatie te verbinden met de Cloud kennis van onze business consultants kun je jouw organisatie nog verder op voorsprong zetten.

Aandacht voor adoptie en communicatie

Je plukt de vruchten van een nieuwe oplossing pas volledig, wanneer de medewerkers voordeel en nut van de oplossing zien en zich sterk maken om eruit te halen wat erin zit. Onze business consultants adviseren, ondersteunen en begeleiden jouw organisatie in het proces van adoptie en communicatie richting je medewerkers. Hiermee waarborg je dat de gekozen oplossing gebruikt wordt zoals deze oorspronkelijk bedoeld is.

Een voorbeeld. De implementatie van een technische oplossing (bijvoorbeeld SharePoint of Skype for Business) betekent voor jouw organisatie meer dan alleen het uitrollen van techniek. Onze business consultants laten jouw organisatie ook op dit terrein graag een zachte landing maken.

Met Business Consultancy helpen wij je ook tijdens het voortraject, de fase dat je een keuze maakt over hoe je je doelstellingen kunt bereiken of een probleem kunt oplossen. Wij adviseren je welke oplossingen voor je mogelijk zijn en welke aanpak het meest succesvol is.

Meer informatie

OVERIGE EXPERTISES
Soms is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren consultants voor tijdelijke ondersteuning of versterking van je IT-team. Advantive biedt je met detachering de oplossing om je IT-uitdagingen aan te pakken.Lees meer ›
Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht. Lees meer ›
Advantive vindt het belangrijk dat IT-projecten succesvol verlopen en daar zetten we ons dan ook continu voor in. Onze senior projectmanagers begeleiden je tijdens implementatie-, migratie en veranderingstrajecten. Lees meer ›