Managed services

Je herkent het ongetwijfeld: de primaire bedrijfsprocessen van je organisatie zijn sterk verbonden met IT. Downtime van de IT-omgeving heeft een grote impact op de productiviteit van jouw organisatie. De managed services diensten van Advantive helpen je om de continuïteit van IT-systemen te waarborgen.

Cloud, hybride en on-premises managed services

Wij verzorgen beheerstaken afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Uitgangspunt is dat onze diensten een adequate aanvulling vormen op je eigen beheerorganisatie. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan het realiseren van je doelstellingen.

We zijn gespecialiseerd in de oplossingen van Microsoft: Cloud, hybride en on-premises. Door onze ondersteuning, kennis, vaardigheden en ervaring op gebied van managed services, zijn meer dan 130.000 gebruikers in staat hun dagelijks werk op een voorspelbare en betrouwbare manier uit te voeren.

IT-omgeving operationeel

Met een geïntegreerd pakket aan diensten houden wij je IT-omgeving operationeel. Wij automatiseren noodzakelijke routinematige werkzaamheden, zoals het dagelijks controleren van back-ups of systeemprestaties. Door proactief beheer zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de status van jouw IT-omgeving. Het resultaat? Het voorkomen van verstoringen, snellere hersteltijden, minder eventuele downtijd en dat alles tegen lagere kosten.

Beheer IT-omgeving uitbesteden

We voeren het beheer zo veel mogelijk op afstand uit. Daar waar nodig, of indien gewenst, komen wij graag bij jou op locatie. Wanneer een potentiële verstoring zich voordoet, voeren wij de benodigde acties uit en zorgen ervoor dat de IT-omgeving door blijft draaien. Door het beheer uit te besteden kun jij je richten op andere activiteiten, zoals regie, innovatie en intensievere ondersteuning van jouw organisatie. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende beheervarianten.

Managed services diensten

Afhankelijk van je eisen en wensen variëren onze managed services diensten van een servicedesk tot het volledig ontzorgen op basis van monitoring, technisch en functioneel beheer. Deze diensten leveren wij tijdens kantoortijden en 24/7 voor de bedrijven die ´always on´ zijn. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid onze beheerdiensten voor bepaalde tijden af te nemen, bijvoorbeeld bij afwezigheid van je eigen medewerkers wegens vakantie of ziekte.

Meer informatie

OVERIGE EXPERTISES

<
>

Managed services

Managed services van Advantive helpt je om de continuïteit van IT-systemen te waarborgen. De diensten variëren van een servicedesk tot het volledig ontzorgen door monitoring, technisch en functioneel beheer.

Lees meer >

Adoptie

Adoptie levert een cruciale bijdrage aan het succes van een IT-implementatie. Wij maken inzichtelijk wat jouw organisatie nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwe IT-oplossingen.

Lees meer >

Migraties

Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.

Lees meer >