Migraties

Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.

Of het nu gaat om het migreren van je systemen, het vergroten van de samenwerking binnen jouw organisatie met de nieuwste communicatietechnologieën of om het beheren van een werkomgeving (zelfs) op privé devices. Onze specialisten denken met je mee, geven onafhankelijk advies en implementeren de best passende IT-oplossing voor jouw organisatie.

Gefaseerde aanpak bij migraties

Wij kiezen voor een gefaseerde aanpak, waarin jouw vraagstuk en organisatie centraal staan. Op deze manier laten wij jouw organisatie gefaseerd wennen aan nieuwe IT-oplossingen. Dit verhoogt de adoptiegraad van nieuwe oplossingen binnen jouw organisatie.

Business case

Ieder project, groot of klein, start in de basis met het maken van een business case. Advantive begeleidt je bij het maken van een gedegen business case. Onze kracht in deze fase zit met name in het geven van proactief advies tijdens het gehele traject. Op basis van interactieve sessies geven wij je nieuwe inzichten op gebied van innovatie, processen en toepassingen.

Wij bekijken je IT-vraagstuk vanuit een breed perspectief, zodat jouw IT-ambities aansluiten bij je doelstellingen en bij je (toekomstige) eisen en wensen. De sessies vergroten bovendien de adoptie van de nieuwe IT-oplossingen door medewerkers.

Business case vertalen naar advies

Op basis van de business case maakt Advantive een vertaalslag naar de best passende IT-oplossingen en benodigde resources. In nauw overleg maken wij voor je een ontwerp. Wij leggen de basis voor het laten slagen van jouw IT-project.

Implementatie en training

Onze gecertificeerde consultants blinken uit in kennis en ervaring. Naast het behalen van diverse Microsoft partner competenties hebben zij praktijkervaring opgedaan in verschillende omgevingen. Deze vertaalt zich in ´best practices´ om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Gecombineerd met onze bewezen projectmanagementaanpak zorgen wij ervoor dat ieder project succesvol verloopt.

Wij zorgen voor een goede onderlinge communicatie en heldere afstemming om te komen tot het gewenste resultaat. Ook het geven van trainingen en het borgen van een goede overdracht mag in dit rijtje niet ontbreken. Met de juiste IT-oplossing en kennis zetten wij jouw organisatie op voorsprong.

Meer informatie

OVERIGE EXPERTISES
<
>
Soms is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren consultants voor tijdelijke ondersteuning of versterking van je IT-team. Advantive biedt je met detachering de oplossing om je IT-uitdagingen aan te pakken.Lees meer >
Binnen veel bedrijven vindt er een digitale transformatie plaats. Advantive geeft organisaties trainingen op maat om Microsoft producten succesvol(ler) in te kunnen zetten.Lees meer >
Adoptie levert een cruciale bijdrage aan het succes van een IT-implementatie. Wij maken inzichtelijk wat jouw organisatie nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwe IT-oplossingen.Lees meer >