Ontgrendel de kracht van Microsoft Power Apps en AI voor functioneringsgesprekken

Wil je de administratieve last van functioneringsgesprekken drastisch verminderen? Advantive introduceert een innovatieve Power App die het vastleggen van beoordelingen en functioneringsgesprekken optimaliseert. Dankzij de integratie van Azure Services en OpenAI, verminder je de administratieve tijd per functioneringsgesprek met maar liefst 90%. En dat alles terwijl de veiligheid van je gegevens gewaarborgd blijft.

Waarom kiezen voor Power Apps en AI in HR?

Het vastleggen van afspraken uit functioneringsgesprekken is cruciaal, maar vaak tijdrovend. Gemiddeld besteed je een uur aan administratie per medewerker na elk gesprek. Dat is nu verleden tijd met de Advantive Beoordelingen Power App. Deze app, op basis van Power Apps en Artificial Intelligence, maakt het mogelijk om het hele proces in slechts 5 tot 10 minuten te voltooien. Dat is een tijdsbesparing van 90%!

Hoe werkt het?

Met behulp van een Power App voer je eenvoudig het functionerings- of beoordelingsgesprek. 

HRM foto voorbeeld PowerAPp

De Power App genereert automatisch de benodigde documenten, zoals beoordelingsformulieren en bevestigingsbrieven. Deze documenten worden tijdelijk en veilig opgeslagen in OneDrive, klaar om te worden bewerkt en verzonden naar je medewerkers. En als je HRM-systeem het toelaat, kan het uploaden van ondertekende documenten zelfs volledig geautomatiseerd worden.

Formulieren en brieven

Veiligheid en compliance

Bij Advantive benutten we Azure Services en de kracht van OpenAI om de veiligheid van alle data binnen jouw organisatie te waarborgen. Hierdoor blijft de informatie die je met OpenAI deelt, veilig binnen je Azure-omgeving, en zijn persoonsgegevens en bedrijfsinformatie optimaal beschermd. Het correct inrichten van enkele aspecten is cruciaal om dit te realiseren, en wij staan klaar om je hierbij te assisteren.

Met OpenAI krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan je eigen documenten. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig chatten met HR-documenten om je laptopbudget op te vragen of om te informeren naar het leasereglement voor jouw functie. Dankzij de integratie met Azure Services blijft alle informatie binnen de organisatie. Dit biedt niet alleen de volledige kracht van OpenAI maar garandeert ook de veiligheid en compliance van je gegevens.

Klaar om de toekomst van HR te transformeren?

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over Power Apps in combinatie met Artificial Intelligence?

Wil je de mogelijkheden van deze app voor jouw organisatie ontdekken? Neem contact met ons op onze Power App in actie te zien! We laten je graag zien hoe jouw organisatie een enorme sprong voorwaarts kan maken met deze HR-tech oplossing.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.