Functioneringsgesprekken vastleggen met Power Apps en AI.

Advantive heeft een revolutionaire Power App ontwikkeld die het vastleggen van beoordelingen en functioneringsgesprekken optimaliseert. Door gebruik te maken van Azure Services en OpenAI, kan de administratieve belasting per medewerker met maar liefst 90% verminderd worden. De veiligheid van gegevens wordt gewaarborgd, terwijl documenten automatisch gegenereerd en in de juiste workflows geplaatst worden.

Functioneringsgesprekken met Power Apps en AI.

Het vastleggen van afspraken uit een functioneringsgesprek is een tijdrovende klus, maar wel belangrijk. Vanuit je organisatie heb je een standaard formulier wat je moet invullen bij elke beoordeling. Dit formulier wordt vaak opgeslagen in het personeelsdossier van de medewerker. Het opmaken van dit formulier, met daarnaast een bevestigingsbrief kost veel tijd . Gemiddeld ben je een uur per medewerker kwijt aan administratie nadat je een functioneringsgesprek hebt gehad. Het invullen van het formulier en het maken van een bevestigingsbrief gebeurt vanaf nu volledig op basis van Artificial Intelligence met de Advantive Beoordelingen Power App.

Advantive heeft een Power App ontwikkeld die het mogelijk maakt om dit proces te verbeteren. Door gebruik te maken van Azure Services OpenAI in combinatie met Power Apps heb je de mogelijkheid om enorme tijdwinst te behalen. Het invullen van het formulier en het opstellen van een bevestigingsbrief duurt nu slechts 5-10 minuten, een reductie van maar liefst 90% per medewerker. Doordat we gebruik maken van OpenAI technologie binnen onze eigen omgeving worden documenten automatisch voor je gegenereerd. De documenten worden tijdelijk veilig opgeslagen in mijn OneDrive, waarna je ze kan bewerken en versturen naar je medewerker.

HRM foto voorbeeld PowerAPp

 

Nadat het document getekend is door je medewerker kun je het bestand uploaden in je HRM pakket. Dit kan zelfs volledig geautomatiseerd gebeuren indien je HRM systeem dit toelaat. Doordat we gebruik maken van Azure Services OpenAI blijft alle data veilig binnen je organisatie. Het genereren van documenten en de daaraan gekoppelde workflows worden gemaakt met Power Automate.

Formulieren en brieven

Zodra de documenten op de juiste plek zijn opgeslagen kun je via de Power App direct alle verzamelde gegevens en documenten wissen. Deze Power App hebben we succesvol in gebruik genomen binnen onze organisatie. Wil jij een demo of ben je geïnteresseerd om deze Power App voor jouw organisatie in te zetten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct meer weten?

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over Power Apps in combinatie met Artificial Intelligence? Begin dan vandaag met het maken van je eerste Power App. We hebben nog enkele voorbeelden van Power Apps voor je op een rij gezet ter inspiratie

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.