Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg besteedt haar ICT-infrastructuur en het beheer daarvan uit aan Advantive

Weert, 16 juni 2020 – Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (Huisartsen OZL) kiest ervoor om het beheer van de ICT-omgeving aan Advantive uit te besteden. Tevens zal Advantive de huidige ICT-infrastructuur en werkplekconcept van Huisartsen OZL vernieuwen. Het partnership met Advantive stelt Huisartsen OZL in staat om zich volledig op haar kerntaken te richten en haar doelstellingen te verwezenlijken.

Huisartsen OZL bevindt zich in oostelijk Zuid-Limburg. In totaal zijn er 235 medewerkers bij Huisartsen OZL werkzaam. Advantive realiseert voor deze medewerkers een vernieuwd werkplekconcept inclusief adoptie en beheer. In de zorggroep hebben zich 116 huisartsen zich verenigd. Deze zorggroep heeft een aantal werkmaatschappijen, zoals Huisartsen Diagnostiek en Behandelcentrum, Huisartsen Chronische Zorg, Eerste Lijns Business Center, de huisartsenpost, Huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ OZL) en PlusPunt Medisch Centrum.

Willemjan van Laarhoven, technisch directeur van Advantive: “Het is een intensief selectietraject geweest. We hebben Huisartsen OZL laten zien aan de gestelde eisen en wensen te voldoen. Onze collega’s kijken ernaar uit om voor Huisartsen OZL een toekomstbestendige ICT-infrastructuur te realiseren en te beheren. Op een gefaseerde manier transformeren we de organisatie, ICT-omgeving en de gebruikers naar een nieuwe manier van werken. ”

“We waren op zoek naar een ICT-partner die ons breed kan ontzorgen, ondersteunen en inspireren. Advantive heeft ons laten zien op al deze vlakken meerwaarde te kunnen bieden als ICT-dienstverlener. We kijken ernaar uit om de komende jaren met Advantive samen te werken”, zegt John Frencken, Manager Bedrijfsvoering en Projecten bij Huisartsen OZL.

Esther van Engelshoven, algemeen directeur van Huisartsen OZL, heeft ook veel vertrouwen in de samenwerking: “Voor Huisartsen OZL is het van primair belang om kwalitatief goede zorg en bijbehorende informatievoorziening te kunnen bieden. ICT speelt hierbij een cruciale rol. Met het vernieuwen van de ICT-omgeving en het uitbesteden van het beheer van deze omgeving aan Advantive bieden we onze (zorg)medewerkers de gewenste ondersteuning om zich volledig te kunnen focussen op hun kerntaken. Met Advantive zijn we verzekerd van een strategische ICT-partner die ons ondersteunt bij het realiseren van visie en beleid met betrekking tot de ICT-omgeving, werkplekken en andere toekomstige (ICT-)ontwikkelingen.”

Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg

 V.l.n.r.: Esther van Engelshoven (algemeen directeur van Huisartsen OZL), John Frencken (manager Bedrijfsvoering en Projecten bij Huisartsen OZL) en Willemjan van Laarhoven (directeur van Advantive).

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.