Ichicraft

Ontdek de mogelijkheden van Ichicraft

Waarom Ichicraft?

Ichicraft maakt je moderne werkplek en social intranet nog persoonlijker en relevanter. Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Ichicraft Boards voor jouw intranet en Microsoft Teams omgeving.

De voordelen van Ichicraft

  • Gepersonaliseerde en relevante informatievoorziening
  • Altijd up-to-date door relevante inzichten en informatie
  • Volledig gebaseerd op Microsoft technologie
  • Flexibele en snelle implementatie
  • Digitale toegang tot zowel cloud-, Windows Virtual Desktop- als Citrix-omgevingen

Maak je moderne werkplek persoonlijk en relevant

We krijgen steeds vaker de vraag van opdrachtgevers om een gepersonaliseerde moderne werkplek te realiseren. We vullen deze vraag met Ichicraft Boards eenvoudig in. Met de boards verrijken we Microsoft 365, SharePoint Online en Microsoft Teams en bieden we iedere medewerker een eigen startpagina met relevante informatie en toegang tot relevante apps. Dit verhoogt direct het werkplezier, de productiviteit én betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie.

Met Ichicraft Boards worden de opties van de moderne werkplek nog verder uitgebreid. Het maakt het mogelijk om een compleet en persoonlijk intranet op basis van Microsoft-standaarden te realiseren. Hierdoor realiseer je eenvoudig een kostenefficiënt en toekomstbestendig intranet voor je complete organisatie.

Ichicraft vergroot het succes van jouw intranet

Ichicraft Boards draagt direct bij aan het succes van het intranet. Medewerkers krijgen de vrijheid om zelf boards en widgets te selecteren uit een bibliotheek en deze aan te passen aan hun wensen. Hierdoor kunnen ze de functionaliteiten van het intranet precies laten aansluiten op hun persoonlijke informatiebehoefte. Ook bepalen medewerkers zelf in welk formaat en op welke plaats ze de boards en widgets plaatsen. Ook kun je vanuit beheer fixed boards aanbieden. Het resultaat is een persoonlijk, compleet en relevant intranet. Het biedt je medewerkers één centraal vertrekpunt voor hun moderne werkplek.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Ichicraft Boards voor Microsoft Teams

Maar ook voor Microsoft Teams biedt het nieuwe mogelijkheden. Microsoft Teams wordt door veel organisaties ingezet om altijd en overal te kunnen (samen)werken en kennis te delen. Maar hoe houd je het overzicht? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers prettig (blijven) werken met Microsoft Teams?

Met Ichicraft Boards maken we Microsoft Teams voor de gebruikers binnen je organisatie nog persoonlijker én relevanter. De boards tonen de informatie en inzichten die je medewerkers nodig hebben om prettig en effectief te kunnen (samen)werken.

Ichicraft en Citrix / App launcher

Er zijn organisaties die naast de cloud gebruikmaken van virtuele omgevingen, zoals Citrix of Windows Virtual Desktop. Zijn er specifieke applicaties die je je medewerkers wilt aanbieden? Ook dit is mogelijk. Ichicraft maakt het mogelijk om (legacy) applicaties direct te starten vanuit je moderne werkplek. Daarnaast kun je ook direct een volledige virtuele desktop-sessie openen. Het resultaat is een prettige gebruikerservaring en optimale performance.

modern intranet
Ichicraft widgets

Demo aanvragen?

We zijn als Microsoft Solutions Partner erg enthousiast over de mogelijkheden van Ichicraft. Dit enthousiasme willen we graag met je delen. 

Wil je zelf ervaren hoe Ichicraft Boards jouw (toekomstige) SharePoint intranet of Microsoft Teams-omgeving kan verrijken en personaliseren? Laat het ons weten! We geven je graag een demo/uitleg van de mogelijkheden.

 

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.