ICT-bedrijf Helmond – lokale ICT-ondersteuning en brede ICT-dienstverlening

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Helmond of omgeving?

Zoek je in de omgeving van Helmond naar deskundige ICT-ondersteuning die perfect aansluit bij jouw organisatie en medewerkers? Advantive biedt organisaties uitgebreide ICT-dienstverlening. Als Microsoft Solutions Partner bieden we organisaties in Helmond en omgeving een breed scala aan gespecialiseerde ICT-diensten. Van diepgaande consultancy tot praktische trainingen, van vlekkeloze migraties tot robuuste security oplossingen, en betrouwbare managed services; wij hebben alles in huis om jouw organisatie te versterken.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Voordelen ICT-bedrijf Advantive

  • Lokale betrokkenheid
  • Persoonlijke aanpak
  • Veel Microsoft kennis en ervaring gebundeld 1 organisatie
  • Bevlogen en enthousiast team
  • We maken onze beloftes waar

Jouw meest complete ICT partner in Helmond en omgeving

In Zuid-Nederland staat Advantive bekend als dé meest complete Microsoft Solutions Partner die zich onderscheidt door passie, plezier in het werk en een ongeëvenaarde professionaliteit. Deze kernwaarden voel je op ieder moment in onze samenwerking. We streven niet alleen naar de meest passende ICT-oplossing voor al je vragen, maar ook naar een samenwerking die zowel prettig als effectief is. Met een enthousiast team van 40 gecertificeerde professionals zetten we organisaties in Helmond en omstreken technologisch op de kaart. Onze experts helpen jouw organisatie om de volgende stap op ICT-gebied te maken, waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan in de oplossingen die we bieden.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Klantgericht en enthousiast

Onze aanpak, gekenmerkt door enthousiasme en klantgerichtheid, heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van ICT-diensten. We bieden onze opdrachtgevers een complete ICT-dienstverlening. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring ondersteunen we je op het gebied van o.a.: adoptie & change, productivity, infra, managed services, security, kunstmatige intelligentie (AI), data en BI.

adoptie en change

Een greep uit onze opdrachtgevers in de regio Helmond

De samenwerking met Advantive verloopt echt super makkelijk en is laagdrempelig. Ik heb nog nooit een situatie gehad dat ik me niet gehoord voel. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking, de inspiratie die Advantive ons biedt en natuurlijk met de app en onze nieuwe manier van werken.”

Jurgen Nijenhuis, coördinerend therapeut van de A-selectie van PSV

Expertise in Microsoft technologie

Ons team, gedreven door passie en plezier, zet zich dagelijks in om jouw organisatie vooruit te helpen. In een wereld waar technologie zich snel ontwikkelt en de eisen aan werkplekken en de ICT-infrastructuur blijven stijgen, is actuele kennis onmisbaar. Als Microsoft Solutions Partner blijven we vooroplopen in technologische ontwikkelingen. We ondersteunen jouw organisatie bij het verder vormgeven van de ICT-visie en -beleid en ondersteunen je bij het maken van strategische keuzes. Ook laten we je maximaal profiteren van de mogelijkheden van diverse Microsoft cloud diensten zoals Microsoft 365, Teams, Copilot en Azure. 

ICT-bedrijf in Helmond en omgeving? Advantive

Ben je benieuwd hoe Advantive een verschil kan maken voor jouw organisatie in Helmond of omgeving? Deel jouw ICT-uitdagingen met ons. We denken graag met je en helpen je vooruit. Mogen we je inspireren als ICT-bedrijf in Helmond of omgeving?

Microsoft copilot voor microsoft 365

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.