IT dienstverlening

IT dienstverlening partner

Ben je op zoek naar een innovatieve partner voor IT dienstverlening in Zuid-Nederland? Maak dan kennis met Advantive. We zijn de meest complete Microsoft Solutions partner in het zuiden van het land.

De voordelen van IT dienstverlening Advantive

  • Microsoft consultancy (cloud, hybride en on premises)
  • ICT-beheer, monitoring en security
  • Adoptie en verandermanagement
  • Procesoptimalisatie en -automatisering
  • Eén aanspreekpunt voor al je Microsoft uitdagingen

IT dienstverlening: slim en toekomstbestendig

Onze manier van werken verandert continu. Dit brengt voor veel organisaties constant nieuwe IT-uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), hybride werken, (samen)werken op afstand, procesautomatisering en bescherming tegen cybercrime en datalekken.

Onze consultants helpen je graag om je IT-uitdagingen op basis van de nieuwste inzichten en standaarden voor je op te lossen. Voor organisaties die hun werkwijzen ingrijpend zien veranderen, helpen we bij het herzien van de ICT-strategie en bieden we nieuwe inzichten.

We helpen je om slimme en toekomstbestendige ICT-keuzes te maken. Je kunt bij ons terecht voor uitgebreide IT dienstverlening: van idee en advies tot aan implementatie, adoptie, beheer en security.

Microsoft Solutions Partner

Advantive is uitgegroeid tot de meest complete Microsoft Solutions partner van Zuid-Nederland. We zijn volledig thuis op Microsoft gebied. Met een team van gedreven en gecertificeerde collega’s weten we onze opdrachtgevers met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. Nieuwe technologische ontwikkelingen gaan snel. Onze consultants houden hun kennis up-to-date en delen deze graag met je. Samen maken we jouw organisatie nog slimmer én innovatiever.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

ICT kloppend hart van je organisatie

ICT vormt het kloppend hart van je organisatie. Medewerkers werken op kantoor, thuis en onderweg. Dit vraagt veel van je ICT-omgeving. De beveiliging, performance en continuïteit moeten dan ook gewaarborgd zijn. 

Als gecertificeerde Microsoft Solutions Partner bieden we je organisatie een uitgebreide IT dienstverlening. Het beheer, monitoring en beveiliging van je ICT-omgeving, datacenter en werkplekken kun je volledig of gedeeltelijk aan onze collega’s van managed services uitbesteden. 

Ons skilled expertdesk is het verlengstuk van je ICT-afdeling. Samen zorgen we voor een goed werkende ICT-omgeving, veilige werkplekken en tevreden medewerkers.

adoptie en change
Advantive Soc

Direct meer weten?

Wat zijn jouw ICT uitdagingen? Laat het ons weten! Onze consultants denken graag met je mee. Dit doen we op een pragmatische en inspirerende manier. Op basis van jouw strategie en budget maken we slimme ICT-keuzes. We laten je graag zien hoe je met een slimme inzet van Microsoft technologie je organisatie en medewerkers op voorsprong zet.

Ben jij klaar voor de volgende stap op ICT-gebied?

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.