Maak kennis met Chris Munten

Chris Munten versterkt sinds 1 april 2020 het Advantive team als business consultant.

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Chris Munten, geboren en getogen in Venlo en 45 jaar oud. Ik ben sinds 1 april 2020 in dienst als business consultant bij Advantive. Het is raar om in deze periode te starten. Gelukkig werken we bij Advantive met Microsoft Teams en is het makkelijk om in contact te blijven met elkaar. Het welkom is vanaf dag 1 erg warm! Iedereen neemt de tijd voor online kennismaking en uitleg. Vanuit mijn vorige werkgever Bechtle werkte ik al regelmatig met Advantive samen. Ik ben bekend met de mensen en de organisatie. Ik voel me nu al thuis en ben in een week tijd goed ingeburgerd. Het is nu aan mij om de consultants nog beter te leren kennen en te bepalen hoe we onze klanten het beste kunnen ondersteunen.”

2. Waarom heb je voor Advantive gekozen?

“Dat is een makkelijke vraag. Advantive ken ik al ruim vijf jaar. Ik kwam er al regelmatig over de vloer. Het is bijzonder prettig samenwerken met het Advantive team. Advantive blinkt uit in hun brede en diepgaande Microsoft kennis en ervaring. Dat blijkt ook uit het aantal Microsoft competenties. Het zegt ook wel iets als je met een team van 40 mensen het voor elkaar krijgt om de meest complete Microsoft partner van Zuid-Nederland te zijn!”

3. Wat is je achtergrond?

“Ik werk al ruim 15 jaar in de ICT. Ik heb brede ICT-ervaring: van hardware en software tot aan Microsoft technologie en licenties. Ik heb de afgelopen 15 jaar een mooie groei doorgemaakt. Ik heb zowel ervaring met het ondersteunen van het midden- als kleinbedrijf als van grote (internationale) bedrijven. Uiteindelijk kom je in een bepaalde (levens)fase en word je de sparringpartner van de klant. Dan ontdek je kracht van goed luisteren naar je klant. Tegenwoordig houd ik me samen met de klant bezig met vraagstukken, zoals “Waar lig je ’s nachts wakker van?”, “Welke uitdagingen heb je?” en “Wat zijn je plannen op de korte en lange termijn?”. Ik kijk daarbij echt naar de business en de medewerkers. Daarna maak ik pas de vertaalslag naar ICT.” 

4. Waarmee ga je onze klanten en relaties verrassen?

“Ik ga de klanten en relaties van Advantive verrassen met mijn frisse blik. Ik maak ze wegwijs in het woud van (ICT-)mogelijkheden van Microsoft technologie en help ze de juiste beleids- en ICT-keuzes te maken. Ik wil ze laten merken en voelen dat ICT niet meer alleen een feestje van de ICT-afdeling, maar dat het veel verder gaat en ook de medewerkers, directie en externe partners raakt. ICT moet je complete organisatie ondersteunen.”

5. Wat is jouw passie?

“Mijn passie is het succesvol introduceren van Microsoft oplossingen bij klanten. Ik ben er trots op als alle lagen van een organisatie gelukkig worden van een nieuwe oplossing, zoals de introductie Microsoft Teams, de moderne werkplek of het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit kan voor de financiële afdeling een besparing van kosten zijn, voor de ICT-afdeling geen of minder beheer en voor de medewerkes een prettigere manier van (samen)werken.

De livegang van een project is leuk, maar nog geen reden voor een feestje. Een livegang is een bedrijfskritisch moment, waarop we vooral checken of alles technisch goed werkt. Maar we hangen pas de slingers op als de nieuwe manier van werken is omarmd en het resultaat echt zichtbaar is in de organisatie. Adoptie en change management zijn daarom erg belangrijk, bij ieder project.”

Tevreden medewerkers in alle lagen van het bedrijf daar draait het om!"

6. Wat is moeten we absoluut over je weten?

“Mijn levensmotto is: “Give a smile everyday!”. Ik heb altijd een lach op mijn gezicht. Ik ben ervan overtuigd dat een positieve instelling, zelfs in deze moeilijke tijd, je zoveel meer brengt. Dat probeer ik ook aan mensen mee te geven.”

7. Wat zijn je ambities?

Advantive heeft een hele mooie klantenset. Ik kijk ernaar uit om met klanten in gesprek te gaan en te kijken wat hun uitdagingen zijn en samen te bepalen hoe we ze de komende jaren kunnen ondersteunen. Op persoonlijk vlak wil ik veel leren van mijn Advantive collega’s. Die kennis kan ik dan weer delen met onze klanten. Onze passie voor Microsoft technologie wil ik overbrengen op onze klanten. Ik wil ze inspireren en ze helpen prettiger en slimmer (samen) te werken. Ik heb er veel zin in!

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.