Maak kennis met Kim van Iersel

Kim van Iersel werkt sinds 1 februari 2016 bij Advantive. Ze is verantwoordelijk voor marketing & communicatie. Maak kennis met Kim!

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Kim van Iersel, getrouwd en trotse mama van twee jongens. Dit betekent dat mijn vrije momenten vaak bestaan uit judo, Braziliaans jiu jitsu, Star Wars en gamen. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten of doe ik leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast sport ik regelmatig en houd ik van uitgebreid koken. Ook vind ik het gezellig om in het weekend samen een film te kijken.”

2. Wanneer en waarom heb je voor Advantive gekozen?

“De werksfeer. Het is een informele en gezellige club. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik voor Advantive heb gekozen. De organisatie kent een platte structuur en open communicatie. Ik voel me al direct vanaf het begin thuis.”

3. Wat maakt Advantive een leuke werkgever?

“Bij Advantive krijg je veel vrijheid. Er wordt hard en met veel plezier gewerkt. En je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken, als je er maar van leert. Persoonlijke aandacht en waardering onderscheidt Advantive als werkgever. De balans tussen geven en nemen klopt gewoon. Voor mij is dat erg belangrijk om met plezier te kunnen werken!” 

Tijdens het eerste gesprek was er direct een klik en kreeg ik alle ruimte om mijn ideeën te delen. We zaten direct op 1 lijn."

4. Hoe ziet je werkdag eruit?

“Dat bepaal ik vaak zelf. Natuurlijk zijn er bepaalde zaken die moeten gebeuren. Vaak start ik met mijn mail bijwerken, social media en website checken en dan ga ik aan de slag met verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken het interviewen van klanten of collega’s voor op de website, het schrijven van teksten, het maken van presentaties of het bedenken van nieuwe proposities. Vaak heb ik ook een overleg op de agenda staan. De dag vliegt echt voorbij!” 

5. Waar krijg je energie van?

“Van mijn collega’s! Ik werk samen met echte experts en zij delen ook graag hun kennis. Dit maakt dat ik de website kan verrijken met interessante blogs. Behalve experts zijn het ook gewoon leuke mensen om mee samen te werken. Binnen ons team heerst een fijne sfeer en dat zorgt direct voor veel werkplezier! Enorm trots op ons team en waar we nu staan!”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.