Maak kennis met Maarten Schmeitz

Maarten Schmeitz is Teamlead Managed Services bij Advantive. Hij werkt sinds juni 2018 bij Advantive. In dit interview stelt hij zich voor, neemt hij je mee in de groei van zijn functie en deelt hij zijn ambities.

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben Maarten Schmeitz, ik woon samen met mijn vriendin en de hele dierenboel in Ospel. In mijn vrije tijd ben ik hobbyboer en houd ik van mountainbiken. Sinds juni 2018 versterk ik het Advantive team.”

2. Wat is typerend voor Advantive?

“De werksfeer. Het is een informele en gezellige club. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik vier jaar geleden voor Advantive heb gekozen. De organisatie kent een platte structuur en open communicatie. Ik voel me al direct vanaf het begin thuis.”

Medewerkers zijn enorm betrokken en staan altijd voor elkaar klaar. Je kunt echt op elkaar vertrouwen. Het mooie is dat we hoe onderling samenwerken, ook met onze opdrachtgevers en partners samenwerken.”

3. Wat is bij Advantive echt anders dan bij je vorige werkgevers?

“Je wordt als consultant bij alle fases van het project betrokken: van een offerteaanvraag tot aan de daadwerkelijke opdracht en uitvoering. Vaak heb je in de presales fase al een belangrijke rol. Vanaf het eerste klantcontact ben je al betrokken bij een eventueel nieuw project. Dat vind ik een groot pluspunt.”

4. Hoe ervaar je de cultuur?

“Advantive heeft een informele cultuur. Het is gezellig en er wordt flink gelachen. Ook is er regelmatig tijd voor een feestje. Tussen het lachen door wordt er heel hard gewerkt. Enorm trots op de meters die we samen maken. Iedere collega zet zich altijd voor de volle honderd procent in. Medewerkers zijn enorm betrokken en staan altijd voor elkaar klaar. Je kunt echt op elkaar vertrouwen. Het mooie is dat we hoe onderling samenwerken, ook met onze opdrachtgevers en partners samenwerken.”

5. Krijg je voldoende mogelijkheden om te groeien?

“Jazeker! Ik ben vier jaar geleden bij Advantive gestart als consultant Microsoft solutions. De afgelopen vier jaar mijn kennis en ervaring op het gebied van Microsoft cloud technologie en security verder kunnen verfijnen. Ik heb veel interessante projecten mogen begeleiden en uitvoeren. Ook heb ik de ruimte gekregen om diverse Microsoft certificeringen te behalen. Sinds 1 mei 2022 ben ik teamlead van het managed services team. Ik ben er enorm trots op dat ik voor deze functie ben gevraagd. Het is een leuk en betrokken team. Ik heb er enorm veel zin in om samen met het team onze beheer en SOC dienstverlening continu verder te verbeteren.”

6. Hoe werk je met collega’s samen?

“Ik geef iedereen de ruimte om te excelleren in zijn of haar vakgebied. Het klinkt cliché, maar ik heb alleen maar leuke collega’s bij Advantive. De samenwerking gaat vanzelf. We werken allemaal op een prettige en constructieve manier samen. Het is een fijne club!”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.