Maak kennis met Mark Bisschop

Mark Bisschop is business intelligence consultant bij Advantive. Mark is in 2019 bij Advantive gestart. In dit interview stelt hij zich aan je voor en vertelt hij waarom het zo leuk is om bij Advantive te werken.

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Mark Bisschop en ik woon samen met mijn vriendin en twee katten in Belfeld. In mijn vrije tijd lees en kook ik graag. Verder ben ik veel bezig met home automation. Daarnaast vind ik mijn werk ontzettend leuk. Sinds 1 februari 2019 versterk ik het Advantive team als business intelligence consultant.”

2. Waarom heb je voor Advantive gekozen?

“Ik was destijds op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat ik hoorde en zag over Advantive sprak me erg aan. Ik besloot dan ook om een open sollicitatie naar Advantive te sturen. Hierin heb ik aangegeven met business intelligence aan de slag te willen gaan. Het gevoel was direct vanaf het eerste gesprek goed. Er heerste een gezellige sfeer. Het was niet het soort sollicitatiegesprek, dat ik eerder op andere plekken heb gehad. Het was een informeel gesprek waar het vooral ging om wie ik ben als persoon, wat mijn ambities zijn en of ik bij de Advantive organisatie pas. Er was direct een klik. De keuze bevalt me nog steeds erg goed!”

Ik vind het heel fijn om bij Advantive te werken. Een mooiere werkplek bestaat er voor mij op dit moment niet.”

3. Wat houdt je functie precies in?

“Als business intelligence consultant vertaal ik business vraagstukken naar visuele dashboards en rapportages. Ik ga in gesprek met klanten om te ontdekken wat ze willen en te adviseren. Ik grasduin door miljoenen rijen data op zoek naar goud voor de organisatie. Ik help organisaties om data slim te gebruiken. Rapportages bespreek ik met klanten en ik wijs ze op aandachtspunten en kansen voor hun bedrijfsvoering. Ik help bedrijven om steeds meer datagedreven te werken.”

4. Wat vind je zo leuk aan je functie?

“Ik word het meest gelukkig als ik klanten blij maak met nieuwe inzichten en waardevolle stuurinformatie. Vaak weten ze op basis van onderbuikgevoel wat wel of niet goed gaat in de organisatie. Op basis van data kan ik dit gevoel feitelijk maken. Daarnaast vind ik het leuk dat ik klanten in verschillende branches ondersteun. Ik duik diep in de data en leer branches tot in detail kennen. Ik kan echt waarde toevoegen aan een organisatie.”

5. Hoe is het om bij Advantive te werken?

“Het voelt als thuiskomen, ik voel me zo op mijn plek. Het is een grote familie. Iedereen staat altijd voor je klaar. De sfeer is goed en gezellig. Je kunt met iedereen een lolletje maken. Het kan tien minuten heel gezellig zijn tijdens het werk, maar daarna wordt er weer gewoon keihard gewerkt. Iedereen kan hierin zijn eigen balans vinden. Er is veel respect voor elkaar. Ook is er tijd voor leuke dingen, zoals samen lunchen en een vrijdagmiddagborrel.”

6. Welke mogelijkheden krijg je om verder te groeien?

“Je wordt bij Advantive ondersteund in wat je nodig hebt om je werk goed en prettig te kunnen doen. Je mag fouten maken en je wordt uitgedaagd om continu nieuwe dingen te leren. Je krijgt ook alle ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen. Er is veel kennis in huis om verder te groeien. Deze kennis wordt ook gedeeld. We leren veel van elkaar.“

7. Wat zijn je toekomstplannen?

“Ik vind het leuk dat ik bij Advantive de ruimte krijg om verder te bouwen aan een mooi BI team. Steeds meer bedrijven zien de waarde van data voor hun bedrijfsvoering in. We willen de komende tijd verder groeien en meer specialisme in huis halen. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers een nog bredere BI ondersteuning bieden.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.

Rick Deneer is in 2017 bij Advantive gestart. Hij versterkt het team als Microsoft 365 Presales Consultant.