Maak kennis met onze 5 basisregels

We hebben als Advantive vijf basisregels. Deze regels vormen de basis van onze manier van denken en doen. Als organisatie leven we deze vijf basisregels na. Het speelt een belangrijk rol in onze bedrijfsvoering en manier van (samen)werken met collega’s, opdrachtgevers en partners. In deze blog delen we deze regels met je.

1. Beter voor elkaar

We vinden het fijn dat medewerkers voor ons werken. Dit betekent dat we als werkgever, maar ook als collega goed voor elkaar zijn. Bij Advantive staan medewerkers altijd op de eerste plaats. We bieden medewerkers een prettige werkomgeving waar medewerkers zich direct thuis voelen en gewaardeerd worden. Binnen Advantive geven we medewerkers de ruimte op alle vlakken te kunnen groeien en zich verder te kunnen ontwikkelen. Medewerkers krijgen de vrijheid om hun ambities waar te maken. En daar helpt het hele team elkaar bij. Zo krijg je bij je start een eigen buddy. Ook zorgen we voor een goede werk/privé balans. Daarom kiezen we ervoor om alleen in de regio Noord-Brabant en Limburg te werken en te werven. Ons kantoor bevindt zich in Weert: een mooie uitvalsbasis voor onze collega’s uit Noord-Brabant en Limburg. 

2. Beter voor onze relaties

We zijn enorm trots op onze opdrachtgevers en partners. De samenwerking met onze opdrachtgevers en partners is gelijkwaardig en constructief. Ons team van bevlogen collega’s werkt iedere dag vol passie en met plezier voor onze opdrachtgevers en met onze partners. Wij helpen opdrachtgevers om de volgende stap te maken op ICT-gebied. Het team zet hun kennis en ervaring in om vraagstukken op basis van de nieuwste inzichten, best practices en standaarden te beantwoorden. We fungeren hierbij als kritisch sparringpartner. Advantive werkt samen met een aantal toonaangevende partners. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze dienstverlening en service naar een nog hoger niveau brengen. Advantive werkt bovendien intensief samen met diverse opdrachtgevers, partners en instellingen in de regio. We vinden het belangrijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, kennis te delen en regionaal samen te werken. Met een slimme inzet van ICT leveren we een duurzame bijdrage aan de innovatiekracht van Zuid-Nederland.

3. Innoveren

Onze kennis is up-to-date. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen deze direct toe. We lopen hiermee vooruit op de markt. We zijn Microsoft Solutions Partner en onze collega’s werken er hard voor om iedere keer onze certificeringen te behouden en/of verder uit te breiden. Door het slim inzetten van duurzame en innovatieve toepassingen weten wij mensen te verbinden en laten wij organisaties optimaal presteren. Wij verrassen met nieuwe inzichten die leiden tot uitzonderlijke resultaten.  Hierdoor zijn we in staat om continu te innoveren en onze opdrachtgevers én partners op voorsprong te zetten.

4. Verrassen

We houden ervan om onze collega’s, het thuisfront, opdrachtgevers en partners in positieve zin te verrassen. In ons DNA zit dat we altijd een stapje extra zetten. Dit doen we allemaal op onze eigen manier. Verrassen doen we bijvoorbeeld door er gewoon te zijn voor elkaar en het realiseren van een positieve gebruikersbeleving tot aan het bieden van proactief advies en vernieuwende en innovatieve inzichten.

5. Duurzaam geld verdienen

Dankzij onze duidelijke focus en vooruitstrevende leiderschapsstijl zijn we een gezond en winstgevend bedrijf. We doen alleen de dingen waar we goed in zijn. We investeren continu in de groei van collega’s, opdrachtgevers, partners en de maatschappij. We gaan hierbij voor volledige partnerships en het creëren van ambassadeurs voor het leven. We vinden het belangrijk om de jeugd al in een vroeg stadium te inspireren en investeren in onderwijsontwikkeling in onze regio. Ook nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hierdoor is en blijft Advantive een gezonde, duurzame en aantrekkelijke organisatie.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.