Maak kennis met René van Maasakkers

René van Maasakkers is bij Advantive werkzaam als teamlead van het Infra team.

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben René van Maasakkers. Ik woon samen met mijn gezin in Heeze. Ik ga graag met mijn vrouw en 3 kinderen wandelen op de Strabrechtse Heide, fiets met regelmaat door de bossen, hou van kamperen en ben fan van Formule 1. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, waardoor ik al meer dan 15 jaar in de IT consultancybranche werk en sinds 2007 als 3e personeelslid bij Advantive.“

2. Wat is je rol binnen Advantive?

“Ik ben teamlead van het infra team binnen Advantive. Het infra team is een erg leuk team dat bestaat uit leuke, slimme, creatieve mensen. Hierbij zorg ik dat het team goed blijft samen werken en dat we de krachten bundelen. Daarnaast vervul ik de rol als projectmanager en technisch Microsoft consultant. Ik vind het super leuk om met mijn collega’s samen te werken en zo houd ik mijn kennis, kunde en ervaring up-to-date.”

3. Wat maakt jouw functie leuk?

“Het mogen samenwerken met mensen, in contact kom met klanten en als team toegevoegde waarde kunnen leveren bij klanten. Ik krijg energie als ik bij klanten de nieuwste Microsoft oplossingen mag implementeren en mijn kennis kan overdragen aan mijn collega’s. Ik maak onderdeel uit van een super leuk team. We hebben een gedeelde passie voor Microsoft technologie en beschikken over dezelfde interesses en werkmentaliteit.”

Er wordt bij Advantive hard gewerkt en veel gelachen. Daar word ik wel vrolijk van!”

4. Wat maakt Advantive bijzonder?

“Advantive geeft medewerkers heel veel eigen verantwoording, waardoor iedereen ook zijn kwaliteiten kan laten zien. Er heerst een open cultuur waar ook ruimte is om fouten te maken en jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt intensief samengewerkt om mooie projecten voor klanten te realiseren. We houden elkaar goed op de hoogte. Of het nu gaat om de projectvoortgang, nieuwe Microsoft technologie of zaken die juist niet lekker lopen. Ik voel me echt thuis bij Advantive.”

5. Wat zijn je ambities?

“Ik wil graag samen met mijn infra team verder doorgroeien. Hierbij vind ik het belangrijk dat de huidige werksfeer en -mentaliteit behouden blijft. Het is belangrijk dat nieuwe collega’s in het team passen, zelfstandig werken en onze passie voor Microsoft technologie delen.“

6. Waar ben je trots op?

“Trots op mijn team, de mensen, hun commitment, het er zijn voor elkaar als team, als sparringpartner en de leuke sfeer die er heerst. Daardoor leveren we met z’n allen als team kwalitatief goed werk. Daar ben ik echt trots op! Onze klanten spreken deze waardering ook uit. Dat betekent voor mij dat we het echt goed doen!” 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.