Maak kennis met Rick Deneer

Rick Deneer is Teamlead Productivity bij Advantive. Hij is in 2017 bij Advantive gestart. In dit interview stelt hij zich voor, neemt hij je mee in de groei van zijn functie en deelt hij zijn ambities.

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Rick en ik woon in het gezellige Heel (Limburg). Ik ben getrouwd en heb 2 kindjes. In mijn vrije tijd houd ik van fitness, voetbal en techniek. Ik ben een gedreven zelfstandig ondernemer. Dit bepaalt ook hoe ik ben, doe en functioneer. Ik werk nu ruim vier jaar met veel plezier bij Advantive.”

2. Kun je iets meer over je rol bij Advantive vertellen?

“In 2017 ben ik bij Advantive gestart als accountmanager. In vier jaar tijd heb ik de ruimte gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb een grote passie voor Microsoft 365. Daarnaast krijg ik veel energie van het inspireren van organisaties over de mogelijkheden van de Microsoft cloud. Met name op het vlak van productivity. Ik ben dan ook enorm blij dat ik sinds 1 november 2021 de rol van teamlead productivity mag vervullen.”

3. Hoe ziet je werkdag eruit?

“Iedere werkdag ziet er anders uit. Ik start de dag met een Starbucks koffie uit mijn eigen keuken. Daarna werk ik mijn mail bij en bepaal ik de prioriteiten van die dag. We hebben als team bijna iedere dag een online stand-up. Ondanks de afstand weten we elkaar goed te vinden en te ondersteunen. We zorgen er samen voor dat onze klant goed ondersteund worden. Bij Advantive vinden we “practise what you preach” belangrijk. Onze eigen ervaringen deel ik met mijn klanten en relaties. Dit helpt me om hen te inspireren en te wijzen op innovatiekansen.”

4. Wat maakt het leuk om bij Advantive te werken?

“Advantive heeft een bevlogen en enthousiast team van mensen die echt vooruit willen en dagelijks met techniek bezig zijn. Als je de techniek begrijpt, zie je direct waar kansen voor bedrijven liggen. Het is leuk om bedrijven te inspireren met technologie van de toekomst. Ik ben bij Advantive niet alleen teamlead, maar biedt mijn collega’s op allerlei fronten ondersteuning. Daarnaast ondersteun ik het sales team bij grotere trajecten. De diversiteit van werkzaamheden maakt mijn werk zo leuk.”

5. Hoe beschrijf je de bedrijfscultuur?

“De bedrijfscultuur van Advantive is heel anders dan bij mijn vorige werkgevers. Dat merk je met name in de manier van leidinggeven. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en complimenten als je het goed doet. De directie staat altijd achter je. Er is een open cultuur.” 

Advantive heeft een open cultuur. Je mening wordt gevraagd en gewaardeerd en er wordt naar je geluisterd. Je kunt als medewerker echt het verschil maken.

6. Waar ben je trots op?

“Ik ben trots op Advantive als organisatie en op het team. We maken mooie stappen en hebben een duidelijke focus en koers. Ik ben ook trots op onze klanten. Het afgelopen jaar is de digitale transitie bij onze klanten enorm versneld. Ik ben enorm trots dat we hen hebben kunnen helpen om deze transitie succesvol te realiseren. Onze ondersteuning hierin is breed: van advies tot aan implementatie, beheer, security en adoptie. We maken echt het verschil voor onze opdrachtgevers.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.

Rick Deneer is in 2017 bij Advantive gestart. Hij versterkt het team als Microsoft 365 Presales Consultant.