Microsoft Copilot

Jouw AI-assistent in Microsoft 365

Ontdek alle mogelijkheden van Microsoft Copilot

Maak kennis met Microsoft Copilot, jouw AI-assistent binnen Microsoft 365, ontworpen om je te ondersteunen bij al jouw dagelijkse werkzaamheden. In iedere Microsoft 365-app heb je je eigen assistent. Stel slimme vragen tijdens een sollicitatie, maak in een enkele klik een presentatie, maak je brainstormsessies nog creatiever en mis geen enkele vergadering meer. Copilot is er voor je om je werk slimmer, creatiever en uitdagender te maken. Maar hoe ga je nu van start? Daar helpen we je uiteraard graag bij. Onze collega’s ondersteunen je stap voor stap om succesvol en veilig met Microsoft Copilot aan de slag te gaan.

Voordelen Microsoft Copilot

  • Digitale assistent
  • Verbeterde productiviteit
  • Toekomstbestendige innovatie
  • Verhoogde veiligheid
  • Efficiënte schaalbaarheid

Aan de slag met Copilot: van advies tot implementatie

We starten met een inspiratiesessie, waarin je uitgebreid kennis maakt met de mogelijkheden van Microsoft Copilot: Copilot chat, Copilot voor Microsoft 365 en Copilot Studio. Vervolgens geven we je strategisch advies, waarbij we samen met jou de beste route uitstippelen voor jouw digitale transformatie. Met Copilot als je AI-assistent verkennen we hoe Microsoft 365 optimaal kan worden ingezet binnen jouw organisatie. Onze collega’s ondersteunen jouw organisatie om deze oplossingen naadloos te integreren in dagelijkse werkzaamheden. Onze aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen toegang krijgt tot de nieuwste AI-technologieën, maar deze ook effectief en veilig kunt gebruiken.

Adoptie en training: een continu proces

Adoptie en trainingen zijn een belangrijk aspect in onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat jouw team de vaardigheden en kennis verkrijgt om met vertrouwen de AI-gestuurde functies van Microsoft 365 te gebruiken. Onze trainingen zijn ontworpen om praktische ervaring op te doen, waardoor de adoptie van Microsoft Copilot binnen je organisatie vlot verloopt. En dit is een continu proces. Samen zorgen we ervoor dat je collega’s de (nieuwe) mogelijkheden van Copilot continu blijven gebruiken.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Veilig gebruik van Microsoft Copilot: onze prioriteit

We zorgen ervoor dat jouw organisatie op een veilige manier (samen)werkt met Microsoft Copilot. Naast de initiële implementatie en adoptie waarin security ook een prominente rol speelt, bieden we ook managed services en een complete SOC (Security Operations Center)-dienstverlening aan, om ervoor te zorgen dat jouw Copilot en Microsoft 365-omgeving niet alleen up-to-date blijft, maar ook beveiligd tegen bedreigingen van binnen en buitenaf.

Ons aanbod: brede ondersteuning voor Copilot

Onze collega’s bieden je brede, maar vooral ook praktische Microsoft Copilot-ondersteuning. Je kunt bij ons terecht voor een inspiratiesessie, strategische (AI) sessie, AI readiness assessment, AI / Copilot implementatie, Copilot Proof of Concept/Pilot, (AI) roadmapsessie, adoptie en verandermanagement, trainingen en workshops, managed services en SOC-dienstverlening.

kunstmatige intelligentie AI
Copilot Create powerpoint

Direct meer weten?

Ben je klaar om aan de slag te gaan met Microsoft Copilot? Onze collega’s bieden je graag de gewenste ondersteuning. We denken met je mee op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ons doel is om jouw organisatie en collega’s slim en veilig gebruik te laten maken van de mogelijkheden van Copilot. Nu en in de toekomst. Samen met Microsoft Copilot en onze deskundige begeleiding zal jouw organisatie niet alleen efficiënter werken, maar ook veiliger zijn in het digitale landschap.

Neem contact met ons op voor inspiratie en ondersteuning bij de succesvolle implementatie van Copilot in jouw organisatie.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.